Mozaic muzical

J Balvin are coronavirus. Mărturisiri dureroase

Publicat: 14 aug. 2020
J Balvin are coronavirus
J Balvin are coronavirus

Celebrul artist columbian J Balvin a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Artistul a făcut anunţul în cursul zilei de joi. Într-un mesaj video acesta a spus că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Cântăreţul a spus că nu este o glumă şi că a trecut prin zile extrem de grele.

J Balvin are coronavirus

Artistul a făcut totul public printr-un mesaj video transmis din vila sa din oraşul columbian Medellín, postat pentru a mulţumi pentru primirea unui premiu în cadrul Galei Juventud. J Balvin a recunoscut că a trecut “prin zile grele” şi “foarte complicate”.

Mai mult, cântăreţul a lansat un apel prin care i-a îndemnat pe tineri să se ferească pe cât pot de noul coronavirus şi că totul “nu este o glumă şi nici o poveste mediatică”,

J Balvin are coronavirus. Ce premiu a primit artistul

Interpretul columbian a primit premiul pentru cel mai bun mesaj al unui clip şi anume videoclipul pentru piesa „Rojo”. Piesa spune povestea dureroasă a unui bărbat care moare într-un accident de maşină provocat de scrierea unui SMS. Personajul principal al clipului se îndrepta spre spitalul unde urma să asiste la naşterea fiicei sale.

Povestea a reusit sa emotioneze privitorii astfel incat artistul a reusit sa castige premiul pentru cel mai bun mesaj al unui clip.

Premiile Juventud, din acest an, este prima ediţie de decernare a trofeelor care se realizează în timpul pandemiei, fiind desfășurată în Miami.

J Balvinse alătură listei artiştilor latino care au contractat COVID-19, boală de care au suferit de asemenea alţi compatrioţi ai artistului, precum Karol G, Prince Royce, Chiquis Rivera şi Lorenzo Méndez. Lista îi include şi pe prezentatorii programului “Despierta América”, Karla Martínez şi Alan Ţâcher – alături de soţia să Cristy Bernal – Antonio Banderas, Camila Şodi şi mulţi alţii

Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

Un alt nume celebru, pe lângă J Balvin, este infectat cu noul coronavirus. Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus. Antonio Banderas a dat rezultate pozitive pentru coronavirus la Malaga, chiar de ziua de naştere, la 60 de ani de naștere.

Banderas, cunoscut pentru rolurile sale din Desperado și The Mask of Zorro, și-a anunțat diagnosticul pe social media și a dezvăluit că se confruntă cu simptome de oboseală.

Actorul a sărbătorit alături de iubita să Nicole Kimpel și a împărtășit fotografii, inclusiv un tort mare pe pagina sa de Instagram.

Ce spune actorul

Spania este în prezent cea mai lovită națiune din Europa de Covid-19, mulți dintre vecinii săi, inclusiv Italia, Germania și Marea Britanie, recomandând să nu călătorească acolo, potrivit dailymail.co.uk.

Și Malaga este una dintre regiunile spaniole care continuă să fie cel mai grav afectat de coronavirus, înregistrând peste 800 de cazuri noi pe zi săptămâna trecută, iar măștile de față sunt obligatorii în spațiile publice în interior și în aer liber.

Banderas i-a asigurat pe fani că se așteaptă să se recupereze integral în scurt timp. Actorul originar din Madrid a postat online: „Mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei”.

Banderas a spus că este „încrezător că mă voi recupera cât mai curând” din „procesul infecțios pe care îl sufer și care afectează atât de mulți oameni de pe planetă”. Actorul a adăugat că își va petrece timpul în mod izolat, concentrându-se pe citit, scris și odihnit.

Adauga un comentariu