Prima pagină » Cancan » Jador a cedat și a folosit un limbaj total neadecvat la adresa Ștefaniei Stănilă. Ce s-a întâmplat la primul episod din Survivor

Jador a cedat și a folosit un limbaj total neadecvat la adresa Ștefaniei Stănilă. Ce s-a întâmplat la primul episod din Survivor

17 ian. 2024, 11:50,
în Cancan

Jador se numără printre celebrități care au fost selectate să participe la Survivor All Stars 2024. Artistul și-a pierdut cumpătul încă de la prima ediție a emisiunii de la Pro TV și a adresat cuvinte jignitoare la adresa Ștefaniei Stănilă. Care a fost de fapt scânteia care a declanșat totul?

Marți, 16 ianuarie 2024, a avut loc debutul celei mai așteptate emisiuni de la Pro TV – Survivor All Stars. În această competiție, comportamentul nepotrivit al lui Jador a avut un impact negativ asupra echipei sale.

Jador a cedat și a folosit un limbaj total neadecvat la adresa Ștefaniei Stănilă

Încă de la începutul show-ului din Republica Dominicană, Jador a impresionat prin prezența sa. Prima provocare a fost Jocul Focului, unde Jador s-a alăturat echipei lui Zanni și au concurat împotriva lui Iancu Sterp și Robert Moscalu.

În timp ce încerca să aprindă un foc, ajutat de Zanni, artistul a avut o reacție de-a dreptul grosolană la adresa Ștefaniei Stănilă. Vrând să dea un sfat, concurenta l-a îndemnat să încerce să nu acopere focul deoarece e posibil să se stingă: ”Nu-l acoperi, că se stinge!”. Aflat sub presiunea probei, Jador a țipat la colega lui: ”Încetează, în p**a mea!”.

Limbajul lui Jador a deranjat-o destul de mult pe colega sa

Colega sa a fost destul de deranjată de limbajul manelistului. În cele din urmă, echipa Faimoșilor a reușit să câștige prima probă de la Survivor All Stars. Imediat după, Ștefania Stănilă l-a îmbrățișat pe Zanni, dar nu și pe Jador.

Faimoșii au câștigat primul joc al competiției – jocul Focului,  însă au pierdut jocul de imunitate. La finalul probelor, Jador a simțit nevoia să-și ceară scuze în fața echipei sale: ”Am contribuit la înfrângere, vreau să-mi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit”. La scurt timp, Lola din echipa Războinicilor a intervenit și i-a cerut manelistului să aibă bunul simț să tacă atunci când cineva vorbește: ”Ai bunul simț, în momentul în care vorbește cineva, te rog eu, gurița mică”.

Jador ar putea pleca acasă cu 260.000 de euro

Cel mai bine plătit dintre concurenți este Jador, „faimosul” care va câștiga 10.000 de euro pe săptămână, devansându-i pe colegii lui la fel de cunoscuți, cum ar fi Cătălin Moroșanu, TJ Milez sau Elena Ionescu.

Manelistul a avut cele mai mari pretenții, iar după negocieri intense, când a cerut să fie lăsat să-și ia Biblia cu el, a semnat cel mai ”gras” contract.

În prima ediție de la Survivor All Stars Jador a cedat și a folosit un limbaj total neadecvat la adresa Ștefaniei Stănilă, lucru pentru care și-a cerut scuze ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *