Cancan ultimă oră

Jador a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte artistul

Publicat: 16 nov. 2020

Jador a fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, a fost vorba de o tamponare ușoară și atât manelistul cât și celălalt șofer n-au pățit nimic. Supărat de ceea ce s-a întâmplat, Jador a postat un filmuleț pe contul lui de Instagram, în care le-a povestit fanilor despre „norocul lui”.

Ghinioanele se țin lanț de Jador. Manelistul pare să nu aibă deloc noroc de Bentley-ul pe care și l-a cumpărat în urmă cu câteva luni, o ține din accident în accident. Cel mai recent a avut loc în urmă cu doar câteva ore, dar conform surselor noastre, nu a fost vina lui, ci a celuilat participant la trafic.

„El era primul la semafor, a oprit la culoarea rosie, iar masina din spate nu a franat din timp, de acolo si coliziunea „, potrivit surselor noastre.

După impact, manelistul a pus mâna pe telefon și a făcut un filmuleț în care le-a povesitit fanilor ce a pățit. Plin de nervi, artistul le-a arătat în ce stare este mașina lui, dar și cea care l-a lovit.

„Ia uitați ce noroc am eu. Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați ce noroc am, abia am luat-o (n.r. – mașina) de două săptămâni” , a spus Jador pe Instastory

Din imagini se poate observa că bolidul de lux al manelistului n-a pățiti nimic grav, doar numărul de înmatriculare a căzut. În schimb, mașina celui care a provocat accidentul a ieșit destul de șifonată. Capota mașinii și bara din față trebuie neapărat reparate.

Supărarea artistului vine și din cauza faptului că de când și-a luat Bentley are numai probleme. În urmă cu aproape o lună manelistul a fost implicat într-un alt accident, iar mașina lui a avut nevoie de reparații serioase. La scurt timp, alt ghinion, mașina i-a fost vandalizată.

Jador, pasionat de mașini luxoase

Jador este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru bolizii de lux. A demonstrat-o încă de când și-a făcut apariția în showbiz și continuă să o facă de când ocupă primele locuri în Trending. Evident, succesul răsunător pe care-l au piesele lui îi aduc și banii necesari pentru această plăcere. Așa se face că de fiecare dată când s-au strâns ceva bani la saltea, Jador a preferat să-i investească. Și în ce poate un bărbat să-și investească banii dacă nu într-o mașină? Și nu orice mașină. Un adevărat bolid de lux care poate ajunge chiar și 320.000 de euro și care e un adevărat aspirator de domnișoare.

Adauga un comentariu