Cancan ultimă oră

Jador a rămas fără bunuri din casă, după ce chiriașul i le-a vândut! Cântărețul, țeapă după țeapă din partea prietenilor: „Aveți grijă cui faceți bine”

Publicat: 23 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Jador a rămas fără bunuri din casă, după ce chiriașul i le-a vândut! Cântărețul de manele și-a luat țeapă după țeapă din partea prietenilor. Iată ce a transmis artistul prin intermediul rețelelor de socializare!

Jador are probleme, după ce a băgat pe cine nu trebuie în casa lui. Chiriașul său i-a vândut bunurile din locuință. Artistul a fost țepuit de frizerul lui, dar și de prietenul acestuia.

Jador a rămas fără bunuri din casă, după ce chiriașul i le-a vândut

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Jador a făcut un videoclip în care a vorbit despre un subiect extrem de important pentru el, dar și pentru fani. Artistul a tras un semnal de alarmă și i-a sfătuit pe internauți să aibă grijă cui dau bani.

Cântărețul de manele a declarat că a rămas fără bunuri din casă, după ce chiriașul i le-a vândut. În plus, el i-a împrumutat bani frizerului, însă acesta nu i-a înapoiat, iar acum nici nu mai vrea să-l tundă.

„Pentru cei care îmi cer bani împrumut, am dat bani împrumut frizerului meu, lui Gabi, și nici nu mi-a dat banii înapoi, nici nu mă tunde. Măcar de mă tundea de banii ăia. Așa că nu-mi mai cereți bani împrumut! Și ca să vedeți ce înseamnă facerea de bine, Robert Ionescu l-a luat pe un băiat, l-a crescut cu el în Dubai, i-a dat să mănânce, i-a plătit în fiecare zi masa, cazarea, tot! El nu făcea nimic, doar din milă, pentru că el nu avea părinți. A venit în țară, ăsta era prietenul frizerului meu și acest frizer mi-a zis să-l bag și pe ăsta la mine în chirie și l-am băgat fără să-i iau un leu chirie, m-a lăsat cu datorii la întreținere și la lumină, la gaze. Mai mult decât atât, mi-a vândut și lucrurile din casă. Aveți grijă cui faceți bine, mai ales acestui frizer nenorocit!”, a spus artistul pe InstaStory.

Artistul, despre afecțiunea rară de care suferă

În cadrul lui podacst, Jador a vorbit despre afecțiunea rară de care suferă. Cântărețul de manele a spus că are dificultăți în distingerea anumitor culori și asta vine din cauza unei disfuncționalități a celulelor retinei.

„Trăiesc fără capacitatea de a percepe culorile. Deja trăiesc cu asta. Sunt discromat, dar nu un normal. Sunt un discromat afectat destul de grav, adică, în interiorul ochiului meu nu sunt culori. Femeile, de exemplu, văd mai multe culori, noi bărbații vedem mai puțin colorat, eu văd alb și negru. Eu nu văd culorile. Chiar nu văd, fac parte din 0,01% dintre persoanele cu afecțiunea asta de pe glob. Eu văd o culoare acolo, dar nu văd culoarea pe care tu o vezi”, a spus el în podcast-ul lui Jorge.

Comentarii
Adauga un comentariu