Cancan ultimă oră

Jador și-a pus fani pe gânduri, după ce a anunțat că nu va mai posta o perioadă pe internet. De ce a luat manelistul această decizie: „Să nu vă speriați!”

Publicat: 30 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Jador și-a pus fani pe gânduri după ce a anunțat că nu va mai posta o perioadă pe internet. De ce a luat manelistul această decizie Să nu vă speriați
Jador este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară înviată de zi cu zi, dar și cu fiecare activitate pe care o desfășoară

Jador a făcut, în urmă cu puțin timp, un anunț cu care și-a pus fani pe gânduri. Interpretul de muzică de petrecere a anunțat că nu va mai posta o perioadă pe internet. Iată de ce a luat manelistul această decizie!

Fara doar si poate, Jador este, la ora actuală, unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați interpreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Pe plan profesional, artistul a dat lovitura, însă așteaptă să facă marele pas și pe plan personal, asta după ce își va întâlni jumătatea.

Jador va absenta o perioadă din mediul online

Jador este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară înviată de zi cu zi, dar și cu fiecare activitate pe care o desfășoară.

Și, așa a făcut și de această dată, moment în care manelistul și-a uimit fanii cu ultimul anunț făcut public pe pagina sa de Instagram.

Mai exact, acesta a postat, în secțiunea de Instastory, un clip video în care le-a mărturisit celor ce îl urmăresc că va absenta o perioadă bună de timp de pe internet. Însă, artistul a încercat să își liniștească fanii și le-a spus acestora că nu este vorba despre nimic rău.

„Oameni buni, va urma o perioadă în care nu voi posta nimic. Să nu va speriați. Totul va fi bine! Să nu va speriați pentru că nu voi mai posta nimic noi în zilele ce urmează.”, a spus Jador, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Nu cu foarte mult timp în urmă, în cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru SpyNews.ro, Jador a declarat că femeia care îi va sta alături pe viitor trebuie cu siguranță să-l impresioneze cumva și să aibă acel ceva cu care să-l dea gata.

” Aștept să mă impresioneze cineva, cumva. Trebuie să fie șmecheră. Dă anunț acolo că Jador caută femeie șmecheră, anunț matrimonial. Să mă caute oriunde, la concerte, pe Instagram, să vină cea mai șmecheră femeie după mine.”, a spus Jador despre viitoarea iubită.

Tags:
Comentarii
Adauga un comentariu