Cancan

S-a aflat adevărul despre părinții lui Jador de la Puterea Dragostei

Publicat: 25 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Jador de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie numeroasă din Bacău. Află cu ce se ocupă părinții fostului concurent de la Puterea Dragostei!

Jador de la Puterea Dragostei. Fostul concurent a povestit de câteva ori că familia lui este una penticostală. Jador a făcut, în urmă cu un an, un vlog cu părinții lui la locul unde aceștia muncesc. ”Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador.

Jador de la Puterea Dragostei vorbește mereu cu dragoste și respect despre părinții lui.

Jador de la Puterea Dragostei. De-a lungul timpului, mama lui Jador a intrat prin telefon în direct cu Andreea Mantea la Puterea Dragostei și și-a spus părerea despre relațiile fiului ei, atât pe vremea în care Jador era îndrăgostit de Simina, cât și în sezonul 2, când în casă se afla Ella.

Deși îi dădea sfaturi băiatului ei, femeia a spus mereu că Jador știe cel mai bine ce trebuie să facă și că ea are încredere în el.

Părinții lui Jador sunt penticostali

Părinții lui Jador sunt penticostali! Artistul i-a promis mamei sale că-i va face o melodie religioasă. Totuși, mama lui Jador are o supărare mare, din cauza emisiunii Puterea Dragostei și a numeroaselor concerte pe care tânărul le are atât în țară cât și în străinătate, îl vede tot mai rar pe băiatul ei.

Adauga un comentariu