Cancan ultimă oră

Jennifer Lopez a împlinit 51 de ani. Cum își menține fizicul incredibil!

Publicat: 24 iul. 2020
ALT=
Jennifer Lopez a împlinit 51 de ani. Cum își menține fizicul incredibil!

 Jennifer Lopez a împlinit 51 de ani. Vedeta surprinde la fiecare apariție, prin condiția sa fizică de invidiat, iar Jennifer demonstrează că vârsta este doar o cifră.

Nu e niciun secret că Jennifer are mare grijă de silueta ei prin dietă și prin exerciții fizice.

Diva face sport cu antrenorul vedetelor, David Kirsch, care le mai antrenează pe Heidi Klum, Kerry Washington sau pe Kate Upton.

„Cu Jennifer fac sesiuni de 30-40 de minute, în care îi lucrez toți mușchii”, spune David Kirsch.

JLo a postat de mai multe ori pe Instagram antrenamentele ei. Acestea le execută deseori alături de iubitul actual, Alex Rodriguez.

Fie că e vorba de deprinderea unor noi figuri de dans la bară, pentru cel mai recent film – Hustlers – , în care a interpretat o dansatoare de striptease. Fie că repetă o coregrafie complicată pentru un nou videoclip. Sau urmează un antrenament creat de celebra Tracy Anderson, Jennifer își păstrează entuziasmul de a face sport diversificând foarte mult.

Jennifer Lopez a împlinit 51 de ani: Secretul e alimentația sănătoasă

Jennifer are grijă la alimentația ei și are grijă să se hidrateze constant. Cântăreața nu bea alcool, cofeină și nici sucuri cu zahăr, doar apă.

Lui Jennifer îi place ca, după fiecare antrenament, să facă ceva relaxant sau distractiv. Modalitatea ei preferată de petrecere a timpului este cea alături de copiii ei, cu care împarte câte o gustare sănătoasă. Chiar și când are un program supraîncărcat, ea a povestit că strecura printre filmări câte o baie fierbinte după un antrenament solicitant.

Jennifer Lopez preferă să-și înceapă ziua cu câte un antrenament pentru că altfel își găsește mai greu motivația de a face efort.

Artista urmează un program de alimentație bine stabilit, compus din proteine, legume proaspete, cereale integrale, semințe și nuci.  Dintre legumele ei preferate fac parte cartofii dulci, quinoa, orezul brun, ovăzul pentru aportul de energie.

Bărbații din viața divei

Jennifer a fost mereu cunoscută pentru formele sale apetisante, ieșind în evidență pentru posteriorul ei pe care nu îl ascunde nici acum sub haine. Formele ei cuceritoare i-au adus în viață mai mulți bărbați celebri.

Recent, Jennifer a avut parte de o surpriză din partea iubitului ei, Alex Rodriguez, care a cerut-o pe aceasta în căsătorie pe o plajă din Bahamas, cu un inel de un milion de dolari.

Până să-i spună „Da” lui Rogriguez însă, în viața artistei au fost mai mulți bărbați faimoși.

Jennifer a mai fost de trei ori căsătorită înainte să înceapă relația cu Alex în 2017. Primul care a reușit să o ducă la altar pe vedetă a fost Ojani Noa. Acesta este un actor de origine cubaneză acum în vârstă de 45 de ani, însă mariajul lor nu a durat decât un an, din 1997 până în 1998.

Următorul soț al vedetei a fost dansatorul Cris Judd, însă despărțirea a venit după numai doi ani, în 2003. Cei doi s-au întâlnit prima oară pe platourile de filmare ale videoclipului piesei ei, „Love Don’t Cost a Thing”.

Cântărețul Marc Anthony, pe numele său real Marco Antonio Muñiz, a fost cel de-al treilea soț al vedetei, cu care a fost căsătorit timp de 10 ani, până în 2014. În urma acestui mariaj, au rezultat și doi copii, Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz.

Nume „grele“ în viața vedetei

În afară de cei trei soți din trecut, Jennifer a mai avut și câteva relații amoroase. Una dintre cele mai cunoscute povești de dragoste ale artistei a fost cu rapperul Sean Combs, din 1999 până în 2001.

Un alt nume cunoscut pe lista cuceririlor lui Lopez este Ben Affleck. Cu acesta, vedeta a avut o relație din 2002 până în 2004.

O altă relație cunoscută de-a vedetei a fost cea cu Beau „Casper” Smart, care a durat cinci ani, din 2011 până în 2016.

Adauga un comentariu