Cancan

Jennifer Lopez și Ben Affleck, ipostază fierbinte în văzul tuturor. Cum au fost surprinși la restaurant

Publicat: 16 iun. 2021
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri la începutul anilor 2000

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de curând într-o ipostază fierbinte, la o cafenea, care nu mai lasă loc de interpretări. Aceștia au dat frâu liber sentimentelor și s-au lăsat purtați de val. Reamintim că cei doi au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri de vedete de la începutul anilor 2000.

Acum, la 17 ani de la despărțire, Jennifer Lopez și Ben Affleck par să fi reînviat povestea lor de dragoste. Cei doi au fost surprinși de curând în timp ce se sărutau pasional la un restaurant din Los Angeles. Imaginile s-au răspândit cu repeziciune pe platformele media de peste Ocean. Așadar, acum nu mai există încape nicio îndoială că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună. Mai mult, la cina de la restaurantul Nobu din Malibu au participat și cei doi copii ai divei latino, care se pare că au acceptat relația mamei lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu

Supranumiţi „Bennifer”, Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au aflat printre cele mai mediatizate cupluri de vedete la începutul anilor 2000. Întâlnirile lor erau spionate de paparazzi, iar fotografiile cu ei apăreau frecvent în tabloide. Și totuși, cei doi și-au anulat brusc nunta în 2003. La doar cinci luni după despărțire, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei. La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Ei au împreună trei copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).

Acum, Jennifer Lopez a trecut rapid peste divorțul de fostul soț și s-a reîntors în brațele fostului iubit Ben Affleck. Cei doi trăiesc din nou o frumoasă poveste de dragoste care pare să fie de nestăpânit chiar și în ochii publicului. Jennifer și Ben au fost fotografiați sărutându-se pentru prima dată de când și-au reluat povestea la începutul acestui an. Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, s-au arătat nebuni unul după celălalt la o cină romantică, la un restaurant de lux din Malibu.

Jennifer Lopez știe să se mențină în formă

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Artista le ține piept domnișoarelor de 20 de ani cu trupul ei de invidiat. Nu este un secret că JLo este foarte strictă în privința stilului ei de viață, făcând sport constant și având o dietă riguroasă.

Recent, vedeta a fost suprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre sala de fitness. Aceasta apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Bustiera pe care o purta i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat. Jennifer Lopez arată surprinzător de bine, dar în zona abdomenului pielea arată ușor lăsată în ciuda sportului intensiv, deoarece trecerea timpului nu iarta pe nimeni. Oricum, diva latino arată nemaipomenit și în costum de baie.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a apărut pe stradă într-un sutien sportiv vibrant, cu jambiere asortate, în timp ce se îndrepta spre sala de fitness la primele ore ale dimineții. Jennifer și-a ferit ochii de razele puternice ale soarele strălucitor cu o pereche de ochelari de firmă în drumul ei spre sala de fitness.

Adauga un comentariu