National

JGV şi Asociaţii păreri accidente de muncă şi despăgubiri! Iată exemple de accidente şi soluţionări

Publicat: 26 mai 2020
JGV şi Asociaţii păreri accidente de muncă

JGV şi Asociaţii păreri accidente de muncă! Societatea de avocatură specializată în daune civile ca urmare a accidentelor rutiere este una dintre cele mai active şi premiate societăţi la nivel naţional. Echipă formată din Ionuţ Jercan, Cătălin Vlad şi Lucian Gheorghe este cunoscută ca având performanţe deosebite în domeniile pe care le reprezintă.

Premiaţi pentru performanţe deosebite, JVG şi Asociaţii, au în spate peste 12.000 de dosare finalizate, iar în acest moment, în lucru sunt 2500 de dosare. Cu o extindere la nivel naţional,  JVG şi Asociaţii are birouri atât în Iaşi cât şi în oraşe precum Galaţi, Bacău, Cluj-Napoca dar şi Craiova

JGV şi Asociaţii păreri accidente de muncă, despăgubiri accidente rutiere! Un exemplu clar când puteţi apela la firma

Un exemplu clar de despăgubiri în urma accidentelor rutiere este reprezentat de un caz aparte, cel al unui tânăr mort la doar 29 de ani. Accidentul a avut lor la ieşirea din Galaţi, într-o porţiune de trecere cu calea ferată. Momentul tragic l-a surprins pe tânăr pe bancheta din spate. Marius a murit după ce o barieră de metal a căzut şi pur şi simplu l-a strivit. Bariera care trebuia să protejeze, a ucis. În acest caz a intervenit JGV şi Asociaţii.

”La data producerii accidentului, pe sensul de mers dinspre DN25 către Izvoarele lipsea indicatorul de avertizare ,,Trecere la nivel cu calea ferată fără bariere”. Nu erau instalate nici panourile dreptunghiulare care indică distanțele de 150m, 100m și 50m până la calea ferată,” arată avocat JGV și Asociații, Cristina Roșca.

Vina este împărţită. Şoferul s-a ales cu doi ani de închisoare, dar şi Compania Naţională de Drumuri şi Poduri a fost trasă la răspundere pentru că era de datoria ei să asigure siguranţa trecerii de cale ferată.

Firma a deblocat mai multe dosare blocate timp de ani de zile

JGV şi Asociaţii păreri accidente muncă!! O nou victorie a firmei JGV şi Asociaţii este reprezentată de deblocarea unei anchete ce se blocase de un an de zile. Datorită eforturilor depuse de avocaţii firmei, dosarul unui accident rutier a fost reluat. Avocaţii au reuşit, ca după un an în care ancheta bătea pasul pe loc, să ceară efectuarea unei expertize tehnice. Este vorba despre un accident rutier petrecut în Scheia, un accident rutier în care conducătorul auto nu s-a asigurat la o depăşire şi a lovit un alt autoturism. Din nefericire, în accident un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite grav

,,După depunerea necropsiei achitate la data de 07.11.2018 de către părțile civile, polițistul de caz trebuia să dispună prin ordonanță efectuarea unei expertize tehnice auto. Deși am solicitat de nenumărate ori să ni se comunice stadiul cercetărilor, nu am primit niciun răspuns timp de un an de zile. Motiv pentru care, în 2019, am formulat o plângere către procurorul de caz, unde am arătat că organele de urmărire penal își exercită cu rea credință obligațiile și împiedică astfel exercitarea drepturilor legale ce aparțin părților,” explică avocatul JGV Mihaela Ungureanu.

Datorită eforturilor firmei, procurorul de caz a fost transferat în sarcina altui poliţist şi a fost emisă o ordonanţă de efectyare a unei expertize texnice în nu mai puţin de 10 zile.

Adauga un comentariu