Cancan ultimă oră

Joseph Hadad a făcut tot posibilul să o salveze pe soția sa. Bucătarul a dezvăluit că a apelat inclusiv la Mihaela Borcea

Publicat: 22 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Joseph Hadad a făcut tot posibilul să o salveze pe soția sa. Bucătarul a dezvăluit că a apelat inclusiv la Mihaela Borcea
Chef Joseph Hadad a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani

Chef Joseph Hadad a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani, cand a rămas singur, după ce soția sa s-a stins din viață. Juratul show-ului MasterChef a rămas singur cu trei copii, ducând pe umerii săi toate momentele grele de care a avut parte.

Joseph Hadad a făcut tot posibilul pentru a o salva o soția sa

Joseph Hadad a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, chiar dacă nu a avut o viață foarte ușoară, deoarece partenera de viață a bucătarului a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar la scurt timp a decedat.

Joseph Hadad a rămas singur cu trei copii. Invitat în podcast-ul găzduit de Damian Drăghici, juratul de la MasterChef a vorbit despre cel mai dramatic episod din viața lui.

Chef Joseph Hadad a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea pentru a o salva pe soția sa

În momentul în care a aflat că soția sa a fost diagnosticată cu cancer la sân, acesta a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea, care cunoștea doctori ce o puteau ajuta pe soția sa.

Mai mult decât atât, acesta și-a vândut casa și mașina pentru a o ajuta pe soția sa, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

„Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize.Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem’, a declarat Joseph Hadad pe Youtube

Joseph Hadad a vândut tot ce avea pentru a-și salva soția

Celebrul bucătar a făcut tot posibilul pentru a-și salva soția. Hadad a fost alături de nevasta lui până în ultima clipă. Medicul israelian la care a mers i-a recomandat un medicametn pe care îl primea lunar din Statele Unite ale Americii și care costa 4.000 de euro. La un moment dat, soția sa se făcuse bine, dar lucrurile s-au înrăutățit brusc.

„Am vândut apartamentul, am vândut tot să rămână în viață. Am dat tot să fie în viață. Și, totuși, nu am reușit. A făcut o operație pe cap. A luat un doctor privat pentru operația la cap. A vrut mă dau cu capul de pereți. Doctorul a zis: Hadad, pregătește terenul’, a mai spus chef Hadad.

După ce a murit soția sa, Joseph Hadad a rămas singur cu trei copii. La acea vreme, copiii bucătarului aveau 16, 10 și 3 ani. Juratul de la Pro Tv a povestit că cea mai apropiată îi este fiica cea mică, iar în prezent este extrem de mândru de copiii săi.

„Am venit cu fetița aici în țară și se trezea noaptea și o striga pe mama ei! Ăsta a fost cel mai greu moment pentru mine. Striga: Când mama a cedat, eu a trebuit să fiu și mamă și tată. Orice face tata, ca mama nu există nimeni! Mama e mamă! După ce mor părinții, va rămâne tot un gol! Un balon gol!”,  a declarat Joseph Hadad, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu