National

Jurnalistul Mirel Curea, reacție la protestele anti-restricții: „Nu sunt de acord ca unii demonstranți să meargă și să urle în fața geamurilor ATI”

Publicat: 31 mart. 2021
mirel curea invitat la antena 3
Mirel Curea, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, invitat la Antena 3

Miercuri seara, 31  martie, Mirel Curea, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, a vorbit la Antena 3 despre protestele anti-restricții, care au loc de patru zile în România.

Jurnalistul nu este de acord cu ceea ce oamenii scandează la proteste, subliniind că lozincile aduc acuzații cadrelor medicale. El a precizat că imaginile pe care le vedem acum în stradă nu sunt decât „rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei”

„Nu sunt de acord cu tot ceea ce se strigă în piață în momentul acesta. Nu sunt de acord ca unii demonstranți să meargă și să urle în fața geamurilor ATI. Cât de bătut în cap să fii să te duci în curtea unui spital și să strici moarte doctorilor.

Eu în oamenii din stradă văd rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei”, a spus jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3

Mirel Curea, despre protestele din țară: „Luăm niște măsuri din afară, dar hai să luăm de afară și măsurile de ajutorare a oamenilor”

Jurnalistul Mirel Curea îi acuză pe Ludovic Orban, pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății și pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, că nu le pasă de ceea ce se întâmplă în țară. El spune că măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului sunt inspirate din măsurile impuse în alte țări europene, însă românii nu beneficiază de aceleași ajutoare pe care le primesc cetățenii celorlalte state pe timp de pandemie.

„Îi vedem, nu le pasă de nimic. Ludovic Orban era cu băutura în bot. Vedem pe ministrul Sănătății, băiatul ăsta cu carte foarte puțină și dovedită cu chitanță de mână. Raluca Turcan rerespectând niciuna din regulile pe care le au dat pentru oameni.

Luăm niște măsuri din afară dar hai să luăm de afară și măsurile de ajutorare a oamenilor. Ce să îi spui unui om care nu mai are pâine de pus pe masă. Bineînțeles că, sătulul nu îl crede pe flămând, bineînțeles, că ăștia care ne conduc nu au probleme de genul acesta”, a mai completat jurnalistul Mirel Curea.

Mirel Curea: „Dreapta în România a început să devină în țara asta să fii câine”

Jurnalistul Mirel Curea spune despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, faptul că „este un pumn în ambii ochi ai bunului simț”.

Dreapta în România a început să devină în țara asta să fii câine. Aș vrea să ajung la acest ministru al Sănătății, care este un pumn în ambii ochi ai bunului simț. Ar fi trebuit să fie decartat din guvernul ăsta de multă vreme, în primul rând că nu are carte”, a spus jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3
Adauga un comentariu