Cancan ultimă oră

Kamara a vorbit despre afecțiunile fiului său, Leon. Pe cine vede artistul vinovat de această situație

Publicat: 26 ian. 2022
Kamara cu fiul lui Leon in brate
Kamara susține că medicul care a urmat sarcina fostei partenere de viață a fost iresponsabil.

O boală cruntă îl ține pe micuțul Leon, fiul lui Kamara, departe de bucuriile vieții de copilaș… Cu toate acestea este un luptător, după cum chiar tatăl lui o spune cu mândrie. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică, iar până în momentul de față a suferit numeroase intervenții chirurgicale.

Cei doi părinți au custodie comună, iar micuțul Leon locuiește cu tatăl lui. Oana plătește pensie alimentară lunară și a renunțat la videochat.

Kamara a vorbit despre afecțiunile fiului său, Leon

Kamara susține că medicul care a urmat sarcina fostei partenere de viață a fost iresponsabil. Doctorul nu ar fi ajutat-o pe Oana să nască, iar ulterior Leon nu a fost băgat în incubator, așa cum ar fi fost procedura.

“Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară.

Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e.

A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.

Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a povestit Kamara în emisiunea „În oglindă”.

Leon are nevoie de supraveghere permanentă

Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește aproximativ 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte.

De-a lungul timpului, mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au mobilizat și au strâns bani pentru intervențiile costisitoare la care a fost supus micuțul.
Comentarii
Adauga un comentariu