Prima pagină » International » Kate Middleton pare să nu mai scape de probleme! Părinții Prințesei de Wales i-au ascuns asta până acum

Kate Middleton pare să nu mai scape de probleme! Părinții Prințesei de Wales i-au ascuns asta până acum

22 apr. 2024, 12:22,
BZI.ro, în International

Kate Middleton, soția Prințului William, pare să nu mai scape de probleme după ce a trecut printr-o operație iar acum se tratează de cancer. Recent, s-a aflat și că părinții Prințesei de Wales se confruntă cu o situație dificilă pe care au ascuns-o de fiica lor. Concret, Michael și Carole Middleton s-ar confrunta cu mari datorii financiare, după ce afacerile lor s-au prăbușit.

În urmă cu doar câteva săptămâni, anunțul făcut de Kate Middleton șoca o lume întreagă. Printr-un mesaj video, Prințesa de Wales a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer, însă la momentul respectiv a dat de înțeles că este încrezătoare, mai ales că urmează tratamentul prescris de medici, inclusiv chimioterapia.

Kate Middleton pare să nu mai scape de probleme

Nu mai încape îndoială faptul că sunt momente extrem de grele pentru soția Prințului William, însă acum se pare că aceasta are parte de o nouă lovitură. De această dată, ar fi vorba despre părinții săi, care se confruntă cu probleme financiare, însă nu au vrut să o îngrijoreze pe fiica ei.

Problemele nu se mai termină pentru Kate Middleton. După ce a fost diagnosticată cu cancer, acum în presa internațională au apărut mai multe informații potrivit cărora părinții acesteia ar avea datorii foarte mari. Cu toate acestea, Carole și Michael Middleton nu au vrut să îi spună nimic fiicei lor, mai ales că această trece deja printr-o perioadă extrem de dificilă.

Mai mult, o sursă apropiată acestora susține că mama lui Kate Middleton a vrut cu orice preț ca fiica sa nu își facă griji în privința lor și să se concentreze doar asupra sănătății sale. În plus, chiar dacă Prințesa de Wales și părinții săi sunt extrem de apropiați, nu discută niciodată despre afaceri.

„Carole încearcă cu disperare să o mențină pe Catherine pe deplin concentrată pe recuperarea ei. Este o perioadă foarte îngrijorătoare pentru familie, dar ei nu caută nicio asistență de la copiii lor și nu vor ca aceștia să-și facă griji. Catherine și părinții ei sunt foarte apropiați și se consultă tot timpul, dar discuțiile despre afaceri sunt interzise, deoarece ea trebuie să se concentreze asupra sănătății”, a declarat o sursă apropiată familiei lor pentru US Weekly.

Părinții Prințesei de Wales au datorii uriașe

Se pare că ar Michael și Carole Middleton ar avea datorii de peste 300.000 de dolari, după ce afacerile acestora ar fi întâmpinat anumite probleme, susține publicația PageSix.

Părinții Prințesei de Wales trec acum printr-o perioadă extrem de grea, atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că fiica lor se confruntă cu grave probleme de sănătate. Chiar și în aceste condiții, principala lor preocupare este ca soția Prințului William să treacă cu bine și peste această grea încercare.

„Este o perioadă stresantă în acest moment și ea va lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja fiica. Party Pieces s-a prăbușit și a fost devastator pentru familie, dar Carole va fi cel mai mult preocupată de bunăstarea lui Kate și a familiei sale”, a precizat un expert regal pentru DailyMail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *