Cultural

Kate Middleton şi Prinţul William serbează treisprezece ani de căsătorie. Imaginea cu care au stârnit controverse

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kate Middleton şi Prinţul William serbează treisprezece ani de căsătorie. Imaginea cu care au stârnit controverse
Pe 29 aprilie, Kate Middleton şi Prinţul William serbează treisprezece ani de căsătorie

Kate Middleton şi Prinţul William serbează treisprezece ani de căsătorie și au publicat în mediul online o fotografie alb-negru care nu a mai fost văzută până acum. Specialista regală Dr. Tessa Dunlop consideră că fotografia publicată pe rețelele de socializare cu ocazia aniversării a treisprezece ani de căsătorie a cuplului regal transmite un mesaj semnificativ admiratorilor lor.

Pe 29 aprilie, Kate Middleton și Prințul William au celebrat 13 ani de căsătorie. Cu această ocazie specială, cuplul regal a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie inedită, alb-negru, de la nunta lor. Alegerea fotografiei a stârnit diverse interpretări, luând în considerare contextul dificil al acestui an, marcat de lupta Prințesei de Wales cu depresia.

Kate Middleton şi Prinţul William serbează treisprezece ani de căsătorie

Fotografia, realizată de fotografa regală Millie Pilkington, care a surprins de-a lungul timpului numeroase momente memorabile ale familiei regale, îi înfățișează pe Kate și William radiind de fericire în ținuta lor de nuntă.

„La mulți ani de căsnicie! Nu pot să cred că au trecut 13 ani. Vă trimit amândurora multă dragoste în această zi specială„.

Conform expertului regal Dr. Tessa Dunlop, selecția fotografiei care a fost postată pe platformele de socializare transmite un mesaj semnificativ pentru admiratorii cuplului regal.

„Se spune că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, iar fotografia pe care Prințul și Prințesa de Wales au lansat-o astăzi, marcând cea de-a 13-a aniversare a nunții, cu siguranță spune multe’, a afirmat expertul pentru The Mirror.

„În primul rând, acest portret nevăzut anterior este o reamintire a legăturii profunde a cuplului; dragostea lor tânără este surprinsă în zâmbetul fermecător al lui Kate, stând în pragul unei vieți de femeie căsătorită și de membru al familiei regale. Alături de ea, limbajul trupului Prințului William exprimă o atenție iubitoare, având o poziție protectoare, sprijinindu-și mâinile ușor pe șoldurile soției sale’, a explicat dr. Dunlop.

„Împărtășind acest moment cu publicul, cuplul își aminteșe în mod deliberat de călătoria lor de la tineri fără griji la jucători căsătoriți experimentați’, a mai spus experta.

Ce titlu regal a primit Prințesa de Wales, recent

După o absență de câteva luni din lumina reflectoarelor, care a stârnit speculații aprinse despre starea sa de sănătate, Kate Middleton a ales să rupă tăcerea. Prin intermediul unui mesaj video emoționant, Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și că a demarat deja tratamentul cu chimioterapie.

După o absență de o lună, determinată de anunțul șocant al diagnosticului de cancer, Kate Middleton a revenit pe rețelele de socializare ale Palatului Kensington. Prințesa a postat o fotografie inedită cu fiul ei cel mic, prințul Louis, zâmbind larg în timp ce stă întins pe iarbă.

Imaginea emoționantă reprezintă prima apariție publică a lui Kate de la dezvăluirea bolii sale, pe 22 martie. Deși nu a oferit detalii suplimentare despre starea sa de sănătate sau despre tratamentul pe care îl urmează, fotografia transmite un mesaj de speranță și optimism.

Într-un moment dificil pentru Familia Regală Britanică – cu atât Regele Charles, cât și Prințesa de Wales luptând împotriva cancerului și urmând tratamentul de chimioterapie – monarhul a hotărât să o distingă pe Kate Middleton pentru contribuțiile aduse pentru Casa Regală.

Prin urmare, Prințesa de Wales a fost numită Companioană Regală a Ordinului Companioanelor de Onoare de către Regele Charles al III-lea pentru cei 13 ani de serviciu public și pentru îndeplinirea îndatoririlor regale pe care le-a avut.

Pe 29 aprilie, Kate Middleton şi Prinţul William serbează treisprezece ani de căsătorie.

Adauga un comentariu