Prima pagină » Cultural » L-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe?, în timpul căsniciei? Ce spune artistul

L-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe?, în timpul căsniciei? Ce spune artistul

23 apr. 2024, 09:41,
BZI.ro, în Cultural

Pepe susține că Raluca Pastramă l-a înșelat în timpul căsniciei. Recent, Pepe a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show” și a sugerat că Raluca Pastramă ar fi avut o aventură în timpul căsniciei lor. Cu toate acestea, el a subliniat că relația ei cu Ibrahim Ibru nu a fost una în afara căsniciei.

Pepe a dezvăluit mai multe detalii despre căsnicia sa cu Raluca Pastramă în emisiunea lui Dan Captos. Divorțul lor a avut loc acum trei ani, iar cele două fiice, Rosa și Maria, au rămas în grija tatălui lor. Recent, artistul a solicitat ca numele său să nu mai fie asociat cu cel al fostei sale soții. El a menționat că era conștient de nouă relație a Ralucăi Pastramă încă din luna noiembrie și a sugerat că infidelitatea a fost motivul pentru sfârșitul căsniciei lor.

L-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe?

În luna martie, Raluca Pastramă a fost fotografiată de paparazzi ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Pepe a recunoscut că nu este surprins de această relație, deoarece a văzut un schimb de mesaj în telefonul fiicei sale. El a sugerat că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat în timpul căsniciei, dar a subliniat cu legătura ei cu Ibrahimb Ibra nu a fost una extramaritală.

„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!

Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic.

Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă. El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani pot să râd acum. Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga „nașule’, venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă’, a spus Pepe la „Xtra Night Show’.

Raluca Pastramă s-a despărțit de al doilea soț din cauza infidelității

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în anul 2022. La un an și jumătate distanță, cei doi vor ajunge în fața notarului, pentru semnarea actelor de divorț. În cadrul unui interviu televizat, bruneta a vorbit despre separarea de Ibrahim, cel alături de care devenise, din nou, mămică. Din câte se pare, infidelitatea bărbatului ar fi fost motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Raluca a dezvăluit că separarea dintre ea și Ibrahim a avut loc în urmă cu un an. Pentru că nu au putut să fie pe aceeași lungime de undă, cei doi s-au despărțit. După sărbători, Raluca Pastramă și fostul partener se vor prezenta în fața notarului, pentru a semna actele de divorț. Nu au rămas apropiați, iar comunicarea se face prin intermediul familiei.

Invitat în emisiune la Dan Capatos, Pepe a dezvăluit recent că Raluca Pastramă l-a înșelat în timpul mariajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024