Prima pagină » Cancan » Raluca Pastramă s-a despărțit de al doilea soț din cauza infidelității! „Nu am rămas prieteni”

Raluca Pastramă s-a despărțit de al doilea soț din cauza infidelității! „Nu am rămas prieteni”

27 dec. 2023, 12:43, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Raluca Pastramă a dat de înțeles că s-a despărțit de cel de-al doilea soț, Ibrahim Ibru, din cauza infidelității acestuia. Bruneta este la cel de-al doilea divorț, în doar trei ani, primul fiind cel de Pepe, tatăl primelor două fiice ale ei. Iar în timpul celui de-al doilea mariaj, Raluca Pastramă a mai adus pe lume o fiică, Maryam.

Ceea ce părea a fi o frumoasă poveste de dragoste, dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru, s-a încheiat de aproape un an. Fosta soție a lui Pepe divorțează pentru a doua oară, despre acest aspect dând detalii chiar bărbatul cu care se căsătorise în 2022 și cu care are o fiică. După aproximativ un an și jumătate de relație, cei doi și-au spus adio. Recent, frumoasa brunetă a recunoscut că după sărbători vor semna actele de divorț. Și totuși, care a fost motivul real al despărțirii.

Raluca Pastramă s-a despărțit de al doilea soț din cauza infidelității

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în anul 2022. La un an și jumătate distanță, cei doi vor ajunge în fața notarului, pentru semnarea actelor de divorț. În cadrul unui interviu televizat, bruneta a vorbit despre separarea de Ibrahim, cel alături de care devenise, din nou, mămică. Din câte se pare, infidelitatea bărbatului ar fi fost motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Raluca a dezvăluit că separarea dintre ea și Ibrahim a avut loc în urmă cu un an. Pentru că nu au putut să fie pe aceeași lungime de undă, cei doi s-au despărțit. După sărbători, Raluca Pastramă și fostul partener se vor prezenta în fața notarului, pentru a semna actele de divorț. Nu au rămas apropiați, iar comunicarea se face prin intermediul familiei.

„Eu și Ibrahim ne-am despărțit de un an de zile. Nu ne-am mai înțeles deloc, avem caractere și opinii diferite. Urmează să ne întâlnim la notar după sărbători. Dacă ne înțelegem acolo e ok, dacă nu, vom înainta divorțul în instanță. Nu, nu am rămas prieteni. Comunicarea se face doar prin intermediul familiei.

Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru. Am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”, a spus Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă are trei fiice

În cele două mariaje, bruneta a adus pe lume trei fetițe, două în timpul căsătoriei cu Pepe și cea de-a treia, cu Ibrahim. Chiar dacă pare să nu aibă noroc în dragoste, bruneta este tare mândră de toate cele trei fiice ale sale, Maryam, Rosa și Maria.

După divorțul dureros de Pepe, Raluca Pastramă și-a regăsit fericirea în brațele lui Ibrahim, alături de care a devenit mămică de fetiță pentru a treia oară. Cei doi se căsătoriseră pe 11 iunie 2022, cu numai două zile înainte să nască.

Din păcate, nici cel de-al doilea mariaj al brunetei nu a fost cu noroc, cei doi separându-se după șapte luni de când au devenit părinți. În cele ce urmează, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu custodia fetiței Maryam.

 

Comentarii
  • Ioan-Cristian

    Din asfalt nu faci gradină, iar din curvă…gospodină ☝️
    Cunosc bn acest lucru🤣
    Cât esti sus,toata lumea e cu tn,de patesti ceva😪
    Nu te mai cunoaste nimeni😋
    Dar,azi fara BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI nu as fi reusit nimic. 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024