L-a iubit în secret luni întregi, deși nici nu știa cum îl cheamă! Olguța și Petrea Radu sunt împreună de 53 de ani şi se pare că au descoperit secretul iubirii veșnice: „Sunt bune și certurile, pentru că împăcarea e mai dulce după astea” – FOTO

13 mai 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Duminică, 12 mai 2024, sute de cupluri au aniversat, în Parcul Expoziției, 50 de ani de la căsătorie. În mulțimea de oameni, Olguța (71 de ani) și Petrea Radu (74 de ani) ies în evidență prin duioșia cu care stau îmbrățișați, demonstrând că iubirea nu are vârstă. Cei doi sunt împreună de 53 de ani, iar anul acesta au sărbătorit 50 de ani de căsnicie. Deşi timpul a trecut peste ei, cei doi soţi se pare că au descoperit secretul iubirii veşnice şi adoră să împărtășească cum a început povestea lor de dragoste.

L-a întâlnit în tren și l-a așteptat să termine armata, deși nici nu știa cum îl cheamă

Olguța și Petrea Radu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 53 de ani în tren, în timp ce făceau naveta. Ea era elevă și mergea de la Scânteia la Iași, iar astfel l-a zărit pe Petrea, care mergea zilnic de la Bârnova la Iași, acolo unde lucra. Nu i-a trebuit mai mult de câteva secunde și s-a îndrăgostit de cel care trei ani mai târziu urma să-i devină partener de viață.

„Ne-am cunoscut la navetă, eu eram elevă, iar el făcea serviciu deja. E diferență de 3 ani între noi. A fost dragoste la prima vedere, cum s-a deschis ușa vagonului, din prima mi-a sărit în ochi. Apoi ne-am tot întâlnit la navetă, dar nu eram prieteni, ne știam așa, din vedere, doar ne salutam, nici nu știam cum îl cheamă. Apoi a dispărut, a plecat în armată, tot mă întrebam unde este, m-am gândit la el tot timpul ăsta.

Am primit două scrisori, în una se semna Petrea, iar în cealaltă Radu, eu nu știam de la cine sunt, dar mi-am dat seama după scris că sunt de la același băiat. Cât a fost el plecat, nu am fost curtată de alt băiat, eram fată de la țară, cuminte. El era mai șugubăț, vorbeau fetele despre el, dar apoi s-a cumințit. Abia după ce s-a întors din armată am început să avem o relație”, a povestit Olguţa Radu.

Olguța și Petrea Radu se pare că au descoperit secretul iubirii veșnice: „Certuri au mai fost și la noi, dar nu ne-am gândit niciodată să de despărțim”

Și Petrea Radu a plăcut-o din prima pe cea care îi este și astăzi soție. Bărbatul și-a cerut iubita chiar în Parcul Expoziției, unde 50 de ani mai târziu au aniversat nunta de aur.

„Când am văzut-o prima dată, ea mai era cu o nepoată de-a ei și cu încă cineva. Din toate trei, pe ea am luat-o de mână și de mână am rămas. Am cerut-o de soție aici, în Parcul Expoziției. Nu am avut emoții, ne știam deja de 3 ani, eram sigur că va accepta. Noi ne-am pus de acord, iar abia mai apoi am mers și am cerut-o de la părinții ei”, a mărturisit Petrea Radu.

Cei doi au descoperit secretul iubirii veșnice și sunt, cu siguranță, un exemplu pentru multe cupluri. Olguța și Petrea Radu au trei copii, doi băieţi şi o fată, care au, la rândul lor, propriii copii.

„Când era el nervos, tăceam eu și invers. Certuri au mai fost și la noi, dar nu ne-am gândit niciodată să de despărțim. Aveam deja trei copii, ne mai ciondăneam, dar nu s-a pus problema să se despărțim. Într-un cuplu sunt bune și certurile, pentru că împăcarea e mai dulce după astea”, a povestit femeia.

Comentarii
 • Cum anume „l-a iubit in secret”? Se gandea la el cand folosea dildo-ul?

 • Plm, mare bou esti!!!

 • La 2,27 noaptea mai de ce nu dormi tu ala Plm? Esti un idiot!

 • Unii au o viața atât de urâta și lipsită de iubire încât arunca cu gunoi in toți cei care nu sunt ca ei

 • Hai sa fim realiști

  Se stiau doar din vedere, ea habar n-avea care era numele lui, dar a primit scrisoare de la el 😂😂😂

  Nu vreau sa stiu cate batai si-a luat el sau ea. Sau ce urat iși vorbesc. 🥹🥹🥹

  Barbatul despre sotie: “asta nu face nimic”

  Femeia despre sot: “ăsta e un dobitoc, n-ai ce sa ceri de la el”

 • Hai sa fim si mai realisti!! Comenteaza unii , cam ce au vazut la parintii lor sau la ce le se intampla in viata lor. Batranii din articol au plecat din ,,cuib” si dusi au fost. Si sunt bine merci si azi.

  Cand stai dupa fusta mamii pana la 30-35 , cu pune-te masa , strange-te masa ………asta e!!

  Viata lunga alaturi de partenerul vostru!

  Cu stima!

 • Ne-am cunoscut în tren și ne-am iubit din prima , pe unde apucam , in wc , pe intuneric in tunelul Birnova , in spatele gării , nu știam cum îl cheamă dar mia placut , după 3 ani am aflat cine este , mai chicoteau și alte fete despre el dar apoi sa cumințit , neam iubit apoi acasă , mă mai bătea dar taveam din gură cînd era nervos ori beat , acum e bine , sa cumințit , am venit în Copou la moccăciune și concert gratis , viața e frumoasă și tramvaiul gratis

 • Fizionomia nu minte

  Ați auzit vreodata de expresia “privire inteligentă”? Nu apare în nici una din pozele de mai sus.

  Atât am avut de zis. 🤐

 • Am mai văzut !, la niște oi blege rătăcite pe la mitropolie

 • @Fizionomia nu minte

  Ati vazut vreodata oameni destepti fericiti?

 • https://www.facebook.com/IASIDE10

  Iași de 10 – Forța Dreptei propune Meritocratie pentru Iași !

 • Touché!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *