International

La aeroportul din Istanbul s-a prăbușit un acoperiș

Publicat: 24 ian. 2022
avion in zapada
Purtătorul de cuvânt de la Turkis Airlines a făcut apel la populație să nu mai vehiculeze informații false legate de incident

Imaginile surprinse cu camerele de supraveghere arată că plafonul s-ar fi prăbușit peste o persoană, însă informațiile care au circulat până acum în spațiul public în Turica au fost dezmințite de purtătorul de cuvânt al instituției care inițial a spus că această prăbușire a avut loc pe acoperișul care deservește Turkish Cargo, din cauza maselor de zăpadă și a furtunii, și că nicio persoană nu a fost rănită.

Ulterior, după ce imaginile au apărut în spațiul public, a ieșit la iveală o altă informație, că exista o persoană acolo la momentul respectiv, paznicul acestui depozit, care se pare că nu a fost rănit.

Purtătorul de cuvânt de la Turkis Airlines a făcut apel la populație să nu mai vehiculeze informații false legate de incident.

Aeroportul din Istanbul este unul dintre cele mai noi și mai moderne aeroporturi construite în ultimele decenii. În jurul construcției acestui aeroport, au apărut multe controverse, iar finalizarea lui a durat foarte mult.

Mulți specialiști au spus că locul unde este plasat este predispus curenților de aer periculoși, și că se pot întâmpla multe lucruri nedorite.

Au fost suspendate toate zborurile înspre și dinspre aeroportul din Istanbul

Vremea este extrem de nefavorabilă în capitala Turciei,  meteorologii au anunțat că se așteaptă la 3 zile de ninsori abundente, iar în această seară au fost suspendate toate zborurile de pe aeroportul din Istanbul.

Aeroportul din Istanbul a fost cel mai solicitat aeroport european anul trecut. Acesta a primit peste 37 de milioane de pasageri anul trecut, devenind astfel unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume.

Suspendarea activității aeroportului afectează zborurile care se întind dinspre Orientul Mijlociu și Africa până în Europa și Asia.

Compania Turkish Airlines suspendase deja 36 de zboruri care erau programate pentru astăzi și aveau ca destinație sau punct de plecare aeroportul Istanbul și încă 31 de zboruri la Sabiha Gökçen, al doilea aeroport al orașului.

Judecata soților Ceaușescu
Adauga un comentariu