Cancan

Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!” a intrat în contact cu Adelina Pestrițu. Se simte rău și are toate simptomele COVID-19

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Larisa Udilă fostă concurentă la Bravo ai stil a intrat în contact cu Adelina Pestrițu. Se simte rău și are toate simptomele COVID-19
Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”Se simte rău și are toate simptomele COVID-19

Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că s-a simțit foarte rău după ce a intrat în contact cu Adelina Pestritu, care a anuntat ca a contractat coronavirus. Larisa a mărturisit că nu se simte bine și internauții au fost convinși că este vorba despre coronavirus.

După ce Adelina Pestrițu a anunțat că a contractat coronavirus, o altă vedetă a dezvăluit că s-a simțit foarte rău după ce a intrat în contact cu vedeta.

Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”, le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că merge la un pictorial pentru afacerea Adelinei Pestrițu.

Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!” a intrat în contact cu Adelina Pestrițu. Se simte rău și are toate simptomele COVID-19

Cu toate ca vedeta avea simptome similare coronavirusului, aceasta a declarat că nu este infectată cu COVID-19.

„Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba despre COVID. Vă povestesc mâine când mă trezesc care este situația”, a zis Larisa.

Adelina Pestritu, infectată cu COVID-19. Ce spune vedeta, cu ochii în lacrimi

Adelina Pestritu a fost infectată cu COVID-19. Conform declaraţiei vedetei, aceasta a luat virusul după ce s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu o persoană infectată. Vedeta le-a mărturisit fanilor faptul că se simte bine, dar o să fie internată în spital.

Adelina Pestritu a fost infectată cu COVID-19 după un contact cu o persoană declarată pozitivă

Vedeta a postat pe o reţea de socializare un anunţ trist pentru fanii ei. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor faptul că, în urma testării PCR pentru depistarea virusului din Wuhan a fost declarată pozitivă la infectare. Bruneta mărturiseşte faptul că a intrat în contact cu o persoană infectate, iar ulterior au început semnele de întrebare după ce a rămas fără gust dar şi fără miros. Printre altele, Pestritu le-a povestit fanilor faptul că este singura din familie care a ieşit pozitivă la testare. Atât soţul cât şi copilul său bunicii nu au fost infectaţi cu coronavirus:

“Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros. Am făcut un test, testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aştept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testaţi, respectiv Zeni, bunicii. Soţul a ieşit negativ. Vă ţin la curent”, este mesajul transmis de Adelina Pestritu.

Primele simptome ale Adelinei Pestritu: Fără gust şi fără miros

În postarea publicată pe o reţea de socializare, frumoasă bruneta le-a mărturisit fanilor faptul că nu ar fi vrut să facă acea postare, dar trebuie să fie sinceră cu cei ce o urmăresc. Conform declaraţiilor făcute de aceasta, vedeta va fi internată la spital unde i se va acorda tratament de specialitate. Adelina a mai afirmat că nu a ştiut că persoana cu care a intrat în contact este pozitivă şi că şi-a pus un semn de întrebare atunci când, mâncând o ciocolată, a observat că nu mai are nici gust dar nici miros. Speriată, aceasta s-a dus să îşi facă un test şi rezultatul i-a venit pozitiv.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust.

Adauga un comentariu