Cancan ultimă oră

Laura Cosoi, sfâșiată de dorul mamei ei. Ce postare specială a făcut actrița în memoria Ligiei Cosoi

Publicat: 30 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Cosoi sfâșiată de dorul mamei ei. Ce postare specială a făcut actrița în memoria Ligiei Cosoi
Mama Laurei Cosoi s-a stins din viață la doar un an de la moartea tatălui ei

Laura Cosoi este sfâșiată de dorul mamei ei, care s-a stins din viață în urmă cu o săptămână. Actrița a făcut o postare specială prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce a postat vedetă în memoria Ligiei Cosoi!

Mama Laurei Cosoi a murit acum o săptămână, iar vedeta este sfâșiată de durere după pierderea ei. Iată ce postare emoționantă a făcut actrița în memoria celei care i-a dat viață!

Laura Cosoi, sfâșiată de dorul mamei ei

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Laura Cosoi a publicat un videoclip cu mare, iar în cadrul acestuia există și o melodie. Vedetă a pus și un mesaj special la postarea pe care a făcut-o.

Actrița a mărturisit că această postare este pentru regretata ei mamă și a scris câteva cuvinte emoționante în memoria acesteia. Ea este sfâșiată de dorul Ligiei Cosoi.

„Pentru tine, mami! Tare mult iubeai marea, apusurile, dânsul în nisip… Obișnuiai să ne cânți această melodie când eram mici… Ne lipsești mult… Te iubim”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Ce a postat actrița la o săptămână de la moartea mamei sale

În urmă cu doar o zi, la o săptămână de la trecerea în lumea celor drepți, o fotografie cu Ligia Cosoi a fost distribuită pe rețelele de socializare chiar de fiica ei, Laura Cosoi. Cu scopul de a păstra vie amintirea ei, actrița a postat o imagine cu mama sa, însoțită de un scurt mesaj în care exprimă dorul pe care îl simte.

„Dor mare @ligiacosoi”, a scris Laura Cosoi la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Adauga un comentariu