BZI LIVE

LIVE VIDEO – Laurenţiu Ivan, directorul SC Servicii Publice, vine la BZI LIVE! Aflăm de la invitatul nostru despre cum s-au schimbat spațiile publice verzi din Municipiul Iași în ultimii doi ani – FOTO

Publicat: 20 oct. 2020

Miercuri, 21 octombrie, de la ora 13:00, emisiunea BZI LIVE va fi una specială. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va fi Laurențiu Ivan, directorul Servicii Publice Iaşi (SPI) SA, una dintre cele mai importante companii din Iași. Invitatul emisunii vine cu detalii importante legate de modernizarea spațiilor verzi din oraș, de planurile ce vor fi puse în practică până la sfârșitul anului, printre care și lucrările de pavaj stradal. De asemenea, vom afla de la Laurenţiu Ivan despre schimbările spațiilor publice din municipiu pe parcursul ultimilor doi ani, dar şi cu veşti despre activitatea de toaletare a pomilor, de maşinilor parcate neregulamentar și plantările de sezon.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu