Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat în creșterea celor doi băieți pe care îi are cu iubita lui, Corina Caciuc

Publicat: 11 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurențiu Reghecampf prezent și implicat în creșterea celor doi băieți pe care îi are cu iubita lui Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat în creșterea celor doi băieți pe care îi are cu iubita lui, Corina Caciuc

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care îl are împreună cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a devenit așadar, tată de băiat, pentru a patra oară. Cum a fost surprins antrenorul în această dimineață alături de iubita și micuții lor.

Dacă pentru Laurențiu Reghecampf, pe plan profesional, nu e chiar cea mai bună perioadă, pe plan personal și sentimental, pare că lucrurile îi merg foarte bine antrenorului. A devenit tată de băiat pentru a patra oară și își petrece tot timpul liber pe care îl are în compania iubitei sale și a micuților pe care îi are împreună cu aceasta.

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat în creșterea celor doi băieți pe care îi are cu iubita lui, Corina Caciuc

De când au devenit părinți, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc radiază de fericire și nu ezită să împărtășească acest lucru și cu fanii de pe rețelele de socializare.

Antrenorul este tot mai activ pe contul său personal de Instagram, acolo unde publică sau redistribuie postări în care apar cei doi băieți ai săi, micuțul Liam și Landon Abram.

În această dimineață, Laurențiu Reghecampf și-a petrecut timpul în compania Corinei Caciuc și a băieților pe care îi are cu aceasta. Antrenorul a ieșit la plimbare cu cei mici și s-a bucurat de vremea frumoasă de afară și de timpul petrecut în compania lor.

Laurențiu Reghecampf mai are doi copii, Luca, din prima căsătorie, și Laurențiu jr., din relația cu Anamaria Prodan.

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc, mama celor doi copii ai săi

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui podcast, Laurențui Reghecampf a povestit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc, femeia care l-a făcut tată de doi băieți. Antrenorul dezvăluia că primul contact vizual dintre ei a avut loc la un eveniment public.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Adauga un comentariu