Sanatate

Leac pentru colesterol. Cele mai eficiente metode și medicamente pentru a scădea nivelul acestuia

Publicat: 23 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leac pentru colesterol. Cele mai eficiente metode și medicamente pentru a scădea nivelul acestuia
Alte medicamente sunt derivații de acid fibric, sechestranții acizilor biliari, preparatele cu acid nicotinic

Majoritatea femeilor caută leac pentru colesterol. Colesterolul crescut la femei este o problemă care nu își pierde relevanța. Multe femei nu acordă prea multă importanță acestui indicator de sânge, considerându-l un fleac. Dar nimic nu se întâmplă în corpul nostru chiar așa, iar dacă colesterolul crește, trebuie să cauți cauza și să readuci corpul la normal.

Dacă te uiți la mai multe surse diferite, poți găsi norme care diferă unele de altele. Deci, ce numere să crezi și pe ce să te bazezi? În unele cazuri există abateri minore de la norma declarată, dar acestea sunt cazuri individuale. Există indicatori cheie ai profilului lipidic care contează. Gama acestor indicatori include colesterol total, lipoproteine ​​cu densitate mare și joasă, trigliceride. Norma de colesterol la femei este de la 3,3 la 5,0 mmol/l, lipoproteine ​​cu densitate joasă – până la 3,0 mmol/l.

grafica colesterol care trece prin vena unei persoane
Bifidobacteriile reduc absorbția colesterolului produs prin bilă si normalizează microflora intestinală

Leac pentru colesterol. Complexul de substanțe active care te vor ajuta să ameliorezi disconfortul

Tratamentul colesterolului ridicat duce la un rezultat excelent, dacă cauza este identificată la timp și se procedează la eliminarea acesteia. Medicamentele standard pentru colesterolul ridicat sunt statinele, care sunt aproape întotdeauna prezente în terapia pentru colesterolul ridicat.

Alte medicamente sunt derivații de acid fibric, sechestranții acizilor biliari, preparatele cu acid nicotinic. Desigur, toate medicamentele trebuie luate strict la recomandarea unui medic, după examinare și testare, utilizarea auto-indiscriminată poate duce la consecințe negative.

grafica piciorul unui om langa o vena prin care trece sangele si colesterolul
Nicotinamida, îndeosebi vitamina PP este un derivat al acidului nicotinic

De asemenea, mulți medici recomandă un complex de substanțe active naturale, produsul nu este un medicament, are contraindicații minime. Compoziția este cât se poate de simplă. Astfel un leac care include patru componente active te va ajuta să depășești afecțiunea.

De asemenea, orezul roșu fermentat are efect inhibitor în sinteza colesterolului, reducând concentrația de „colesterol rău” în sânge, și creșterea concentrației de „colesterol bun”.

Nicotinamida, îndeosebi vitamina PP este un derivat al acidului nicotinic. Acesta întărește sistemul cardiovascular, protejează pancreasul și sistemul nervos. Coenzima Q10 previne îmbătrânirea, normalizează compoziția lipidică a sângelui.

Substanțe care scad nivelul de colesterol

Bifidobacteriile reduc absorbția colesterolului produs prin bilă si normalizează microflora intestinală. Cursul complet de administrare a medicamentului pentru a scădea nivelul de colesterol este de 6-8 săptămâni, cursul poate fi repetat periodic, aproximativ de 2-3 ori pe an. Un plic pe zi este suficient, și este foarte convenabil, îl puteți lua dimineața și vă puteți ocupa de afaceri.

grafic colesterol care trece prin vena
De asemenea, mulți medici recomandă un complex de substanțe active naturale, produsul nu este un medicament, are contraindicații minime

Colesterolul ridicat la femei poate cauza probleme grave și poate afecta calitatea vieții. Pentru a rămâne sănătos, energic și vesel, verificați-vă colesterolul în mod regulat. Dacă se ridică, începe imediat să rezolvi problema.

Terapia cu statine este „standardul de aur” în tratamentul pacienților cu hipercolesterolemie și hipertrigliceridemie. Pentru a potența acțiunea statinelor și a scădea nivelul de colesterol în grupurile cu risc crescut, se recomandă adăugarea de inhibitori de absorbție a colesterolului.

Pe lângă administrarea unui leac pentru colesterol mănâncă mai multe fibre solubile găsite în fructe, fulgi de ovăz, mere, fasole, mazăre și orz. Mănâncă alimente care conțin proteine ​​slabe. Poate fi pui fără piele sau o cantitate mică de carne sau pește foarte slabă. Apropo, fumatul crește nivelul de colesterol total și reduce nivelul de colesterol HDL „bun”. Fumătorii au șanse de până la 300 de ori mai mari de a dezvolta boli de inimă decât nefumătorii.

doua felii de peste rosu langa avocado si alte produse pe o masa
Tratamentul colesterolului ridicat duce la un rezultat excelent, dacă cauza este identificată la timp și se procedează la eliminarea acesteia
Adauga un comentariu