Sanatate

Leacuri bătrânești pentru astm bronșic. Cele mai bune remedii pentru atenuarea simptomelor

Publicat: 14 mai 2021
leacuri batranesti pentru astm bronsic
Leacuri batranesti pentru astm bronsic sunt un supliment excelent la tratamentul clasic

Există o varietate de leacuri bătrânești pentru astm bronșic,  dar niciunul nu înlocuiește tratamentul standard. Astmul este o afecțiune pulmonară cronică care provoacă dicultati de respirație grave. Căile respiratorii ale plămânilor se inflamează. Mușchii din jur se strâng și se produce o cantitatea considerabila de mucus in gat, care îngustează și mai mult căile respiratorii.

Astmul bronșic este o afecțiune foarte gravă care nu ar trebuii să vă tratați singuri fară consultul unui doctor. Leacuri bătrânești pentru astm bronșic ar trebuii administrat doar că un supliment pentru tratamentul clasic.

Modificați dieta pentru a evita crizele de astm bronșic

Nu exista o dieta anume pentru pacienții care suferă de astm bronșic, dar excluderea unor alimente sau includerea altora pot face o schimbarea considerabila. Este cunoscut faptul că supraponderalitatea afectează și declanșează simptomele astmului bronșic. Pentru a reduce inflamația căilor respiratorii și a reduce cantitatea de mucus produsă în exces puteți introduce în alimentația voastră alimente bogate în vitamina C, E și beta-caroten. Omega 3 care se găsește în pește este, de aseamea, cunoscută pentru faptul că ajută la inflamantii. Dacă un aliment pare să vă facă mai mult rău decât bine, evitați-l.

Este mirea eficientă pentru a trata astmul bronșic?

Mierea este folosită pentru a vindeca diferite afecțiuni de sănătate încă de pe vremuri. Acest ingredient miraculos din bucătărie oferă, de asemenea, ușurare în multe probleme respiratorii, iar astmul este una dintre ele.

Mierea este un leac bătrânesc utilizat pe scară largă pentru tratarea acestei boli. Se știe că acest ingredient natural ajută la ameliorarea simptomelor sau chiar la vindecarea acestuia, dar întrebarea este cu adevărat eficientă?

Dulceața mierii produce mai multă salivă în glandele salivare. Această salivă lubrifiază căile respiratorii, permite fluxul de aer și ușurează tusea. Prin urmare, este cunoscut sub numele de inhibitor al tusei.

Mierea poate reduce, de asemenea, inflamația cauzată de căile respiratorii ale plămânilor și ajută la eliminarea mucusului care obstrucționează respirația. De asemenea, ajută la eliminarea congestiei toracice.

Mirea poate fi consumată zilnic in combinație cu orice ceai natural.

Cercetările efectuate de-a lungul anilor au dovedit că mierea este un mai bun supresor decât difenhidramina sau dextrometorfanul, care sunt ingredientele importante din toate supresivele pentru tuse.

Cercetările efectuate de-a lungul anilor au dovedit că mierea este un mai bun supresor decât difenhidramina sau dextrometorfanul, care sunt ingredientele importante din toate supresivele pentru tuse.

Consumul de miere poate provoca efecte opuse dacă sunteți alergic la înțepăturile de albine sau la polen.

Leacuri bătrânești pentru astm bronșic: usturoiul

Îți place mirosul de usturoi din mâncare? Bun, deoarece usturoiul nu numai că sporește mirosul și aroma alimentelor, ci are și anumite calități medicale. Usturoiul are mari proprietăți antiinflamatorii. În cazul astmului bronșic, zonele care înconjoară căile respiratorii se umflă. Usturoiul poate ajuta la reducerea inflamației, reducând astfel simptomele astmului. Puneți usturoi în mâncare și savurați-l, deoarece vă calmează căile respiratorii și vă ajută să le deschideți.

Tratament de urgență pentru astm bronșic acasă în caz de atac

  • Nu te culca
  • Stai drept și încearcă să te calmezi
  • Respirați prin nas cu mâinile așezate pe burtă și expirați (expirați trebuie să fie mai lung decât inspirați)
  • Încercați să savurați un ceai cald sau o cafea
  • Încercați să inhalați vaporii de ulei esențial de eucalipt
  • Apelați de urgenta 112

Încercați leacurile bătrânești pentru astm bronșic și observați dacă simptomele tale se diminuează. Încercați să mențineți un jurnal. Notează-ți simptomele atunci când le experimentezi, alimentele care par să declanșeze simptomele, unde te afli și ce făceai înainte că astmul să se declanșeze, cât de des trebuie să foloseșți inhalatorul, dacă este cazul, și alte asemenea detalii. Vă va ajuta pe dumneavoastră și pe medicul dumneavoastră să obțineți o perspectivă mai bună și să vă controlați simptomele astmatice într-un mod mai eficient.

Adauga un comentariu