Cancan ultimă oră

Ligia, fostă iubită a lui Cristian Cioacă, a rupt tăcerea. De ce s-au despărţit şi ce i-a făcut femeii fostul poliţist

Publicat: 23 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ligia fostă iubită a lui Cristian Cioacă a rupt tăcerea. De ce s-au despărţit şi ce i-a făcut femeii fostul poliţist
În 2012, Ligia a rupt tăcerea şi a mărturisit atunci ca a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a văzut la televizor pe Cristian Cioaca.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 la 15 ani de de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul Elodiei Ghinescu. Fostul om al legii îşi ispăşeşte acum pedeapsa în spatele gratiilor. Chiar în timpul anchetei, acesta şi-a refăcut viaţa alături de Ligia Voinea, care a participat atunci la mai multe emisiuni TV.

În 2012, Ligia a rupt tăcerea şi a mărturisit atunci ca a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a văzut la televizor pe Cristian Cioaca. „Prima oară l-am văzut la televizor. Toată lumea o să spună că li se pare absurd, însă mi s-a tăiat respiraţia când l-am văzut. A fost o chestie unică, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Eu am făcut primul pas. Am hotărât să îl caut. Prima oară am vorbit cu mama lui. M-am recomandat, i-am spus cine sunt şi că vreau să îl ajut. Dânsa era supărată, era normal fiind în situaţia aia. Ea mi-a spus că ar trebui să vorbesc cu sora lui sau chiar cu el, dar ei erau plecaţi la ţară. Şi am revenit. Am lăsat numărul de telefon de mobil, dar totuşi nu am avut răbdare să mă caute.”, a declarat Ligia Voinea atunci pentru „Acces Direct”.

Ligia, fostă iubită a lui Cristian Cioacă , a rupt tăcere

Mai mult, ea a povestit că a insistat şi până la urmă a obţinut o întâlnire cu fostul poliţist: „Pe 22 octombrie l-am sunat şi mi-a răspuns. I-am spus că îl caut pe Cristian Cioacă, iar el mi-a spus că nu este. Eu în momentul ăla m-am tăiat, nu am ştiut ce să îi mai spun. Nu ştiam ce să fac. Îmi tremurau mâinile şi mă gândeam ce să zic să nu fiu penibilă.

În nebunia aia am stabilit să ne vedem a doua zi, după ce am vorbit prima oară la telefon. El a fost dispus să se întâlnească cu mine. Înainte să mă întâlnesc cu el am probat, nu am dormit toată noaptea. Ne-am întâlnit în Braşov. A apărut într-un BMW negru, mi-a bătut în geam şi m-am urcat lângă el. M-a dus într-un restaurant. După întâlnire am aşteptat trei zile să mă sune. Nu am vrut să îi răspund, l-am lăsat să fiarbă. A sunat de vreo două, trei ori. Mama m-a sfătuit să îi răspund dacă îl vreau. Până la urmă l-am sunat eu. Aşa a început totul”, a povestit Ligia.

De ce s-au despărţit

Femeia a spus la Acces Direct că relaţia dintre ea şi Cioacă s-a terminat din cauza minciunilor din ambele părţi. „Odată mi-a spus că pleacă la Bacău cu treabă. Iar eu în ziua respectivă am fost să mănânc cu nişte prieten. Ajunşi în faţa restaurantului, eram în Braşov, un amic a intrat şi l-a văzut acolo. A ieşit afară şi mi-a spus că Cristi e înăuntru. Deci mă minţise, nu i-am spus că l-am prins”, a spus Ligia.

Ea a dezvăluit că relaţia lor era una foarte ciudată: „Totul era nesigur, plutea în aer. Aveam nevoie de siguranţă. Ne minţeam. Eram geloasă. Am simţit o gelozie nebunească”, a spus Ligia, care a mai mărturisit că nici Cioacă nu avea încredere în ea şi o urmărea pe stradă.

Adauga un comentariu