Cancan ultimă oră

Lili Sandu, probleme mari la nici 30 de ani. „Eram într-o pre-menopauză”

Publicat: 30 apr. 2021

Recent, Lili Sandu a fost invitată unui podcast realizat de Lorena Buhnici. Subiectul principal al discuţiei a fost nutriţia. Din câte se pare, actriţa a avut o problemă de sănătate destul de mare, lucru ce a determinat-o să înceapă să se documenteze. Usor-usor, nutriţia a devenit una din pasiunile ei.
Lili Sandu are un copil, născut în august 2020, cu modelul Silviu Tolu. Relaţia lor durează de circa 5 ani. Problema ei de sănătate a apărut în momentul în care s-a mutat în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, unde a stat circa 7 ani.

„Totul a început cu o problemă de sănătate. Atunci îți dai seama că trebuie să reglezi ceva la tine, începi să te documentezi și, ușor-ușor, începe să-ți placă. Să fie mai mult decât un hobby, să fie o pasiune. Asta s-a întâmplat cu mine”, a dezvăluit Lili.

„Înainte să plec din România [în Los Angeles], probabil din cauza stresului, din cauza nopților nedormite, concerte și așa mai departe, am avut o dereglare hormonală puternică. Analizele îmi arătau că eu nu voi mai putea face copii. Eram într-o pre-menopauză. Aveam până în 30 de ani, 29. Asta a coincis cu perioada în care eu am plecat. Los Angeles este kilometrul zero în ceea ce privește nutriția. Nu cred că există un loc atât de ofertant cum este el.

Am cunoscut un doctor care m-a pus pe o dietă vegană. Mi-a fost foarte greu, dar repet, acolo aveam ce să mănânc și gustos. Sunt supermarketuri întregi în care te servești cu totul vegan și gustos. Așa au început acele căutări. Mi-am dat seama că era ceva și la nivel psihologic, la nivel spiritual. Așa am început vindecarea”, a continuat.

Când s-a întors în România, actrița a renunțat la veganism. „Nu am rămas vegană, după ce m-am întors în România mi-a fost foarte greu, dar cei 7 ani au fost stricți. Citeam orice eticheta apoi. (…) Am început încet. Am introdus ouă, brânză de capră, acum pot să spun că mănânc carne. Am mâncat carne în timpul sarcinii. Mi-aducea mama carne de la țară, curată.

La început, în momentul în care ai o problemă de sănătate, trebuie un pic să faci militărie cu organismul pentru că îți dictează creierul: «Ce, nu-mi dai zahăr?».

Eu aveam și o dependență de zahăr. Dacă îmi cumpăram un tort, până nu îl mâncam…, nu exista să iau de două ori și după să mă opresc. Acum pot să-mi păstrez un echilibru”, a mai spus actrița.

Adauga un comentariu