Actualitate

Liviu Pleșoianu continuă atacul la Nicușor Dan: „Seniorul PNL Quintus îl demola pur și simplu pe Nicușor Dan!“ -VIDEO

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Pleșoianu continuă atacul la Nicușor Dan Seniorul PNL Quintus îl demola pur și simplu pe Nicușor Dan -VIDEO
Liviu Pleșoianu susține că fostul lider liberal Mircea Ionescu Quintus „îl demola pur și simplu pe Nicușor Dan“

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu continuă atacul la Nicușor Dan, candidatul PNL USR PLUS la Primăria Capitalei. Liviu Pleșoianu postează pe pagina sa de Facebook un video cu Clotilde Armand și Nicușor Dan.

În comentariul făcut la videoclipul postat, Liviu Pleșoianu susține că fostul lider liberal Mircea Ionescu Quintus „ îl demola pur și simplu pe Nicușor Dan“.

”Seniorul PNL Quintus îl DEMOLA pur și simplu pe Nicușor Dan! Quintus: „Domnul acesta… DAN, cum îl cheamă, NU ÎNSEAMNĂ NIMIC pentru București și nici NU POATE SĂ FACĂ NIMIC pentru București! În fruntea Bucureștiului… să ne ierte Dumnezeu! Doamna FIREA e un LIDER! Poate să conducă cum trebuie Bucureștiul!”…“, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu continuă atacul la Nicușor Dan: „Un singur PNL-ist corect! Are 99 de ani!“

Parlamentarul social democrat mai scrie, citând-o pe Clotilde Armand că a fost un singur liberal correct, Mircea Ionescu Quintus.

„În final, mai adăugăm doar concluzia din același an (2016) a doamnei Clotilde Armand, colega „domnului acesta… DAN, cum îl cheamă”: „ESTE un singur PNL-ist corect! Are 99 de ani! E domnul QUINTUS!”, a mai scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față!“

Într-o postare făcută ieri pe Facebook, Liviu Pleșoianu susține că Nicușor Dan și-a dat arama pe față în doar câteva secunde, afișând public „mârlănie”, „minciună” și „ipocrizie” , după ce a numit-o pe Gabriela Firea „panaramă”.

„Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față!

Ai trei monstruozități de caracter pe care le-ai afișat public în doar câteva secunde:

  1. MÂRLĂNIE… Numești „panaramă” o femeie. Indiferent la cine te-ai referit, e un act josnic, mai ales din postura ta, de candidat la Primăria Capitalei! Ți-aș spune multe, dar mă voi rezuma să citez din colega ta Clotilde Armand. Aceasta tocmai a fost numită – ce să vezi – tot „panaramă” de către un agent de pază, în urmă cu doar câteva zile. Ce a scris colega ta Armand despre asta? A scris așa: „agentul de pază al magazinului a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!” (…) Comportament mizerabil. (…) nu mă las intimidată de prostia agresivă”.

…Deci, domnule Nicușor, tocmai ți-ai dat (pan)arama pe față manifestând, conform colegei tale Clotilde Armand, un „comportament MIZERABIL”!“, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

„Realizând că ai călcat grav în străchini, ai încercat să «te scoți»“

Deputatul social democrat îi transmite lui Nicușor Dan că a încercat să repare gafa impardonabilă făcută spunând că nu făcea referire la interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă“

„2. MINCIUNĂ… Realizând că ai călcat grav în străchini, ai încercat să „te scoți” într-un mod absolut PENIBIL! După ce ai afirmat că nu vrei ca unei fetițe să „i se spună că o panaramă este mare vedetă”, ai revenit și ai spus că nu te-ai referit la „interpretarea vulgară a cuvântului panaramă”, ci la „interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul”, precizează Liviu Pleșoianu.

„Cât de PENIBIL ești, Nicușoare!“

Parlamentarul PSD îi transmite lui Nicușor Dan că este „penibil“ și „mârlan“ pentru modul în care i s-a adresat Gabrielei Firea.

„Cât de PENIBIL ești, Nicușoare! Păi dacă nu vrei să i se spună unei fetițe că e vedetă o „panaramă”, nu e clar atunci că te refereai EXACT la sensul VULGAR („femeie de moravuri ușoare”)!? Chiar ai impresia că sunt toți imbecili și că vor accepta explicațiile ILOGICE și absolut RIDICOLE pe care te chinui acum să le dai?

E absolut LAMENTABIL ce faci! Băsescu, cu toată mârlănia lui absolut insuportabilă, e măcar un MÂRLAN ASUMAT. Tu nici măcar asta nu ești, Nicușoare…“ , adaugă Liviu Leșoianu.

Adauga un comentariu