Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu i-a făcut propunerea, ea a acceptat pe loc! Maria Georgiana, model OnlyFans, a dat lovitura chiar de ziua ei!

Publicat: 06 aug. 2022
Maria Georgiana, TikToker și model OnlyFans, și-a serbat ziua de naștere, iar ca invitat special l-a avut pe Liviu Vârciu

Maria Georgiana, unul dintre cele mai cunoscute modele OnlyFans din România, s-a aranjat! Liviu Vârciu i-a promis un rol în noul film pe care-l va lansa în curând. Până atunci, tânăra își cultivă talentul actoricesc în pelicula ”Pup-o, mă! 3”, la care va filma până la jumătatea lui august!

Maria Georgiana, TikToker și model OnlyFans, și-a serbat ziua de naștere, iar ca invitat special l-a avut pe Liviu Vârciu. Care nu a venit cu mâna goală la petrecere, ci cu o ofertă de nerefuzat.

După ce i-a cântat, Liviu Vârciu s-a pus la un pahar de vorbă cu ea, când i-a oferit un rol în filmul pe care artistul are de gând să-l facă.

„Vârciu mi-a zis că o să-mi ofere un rol la el în film. Așa mi-a promis, mai vedem. I-am zis că, dacă vrea, pot să-i car doar apa” , a declarat Maria Georgiana.

„Fostul” Andrei Volos, invitatul Mariei Georgiana

La petrecere a fost invitat și Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos.

„Bogdan a venit pentru că suntem prieteni de 5-6 ani, adică nu a fost un invitat special. Păi noi ne știm din Iași de vreo 5-6 ani.

Ne-am cunoscut la un club, dar ne-am împrietenit și nimic mai mult și de atunci am tot vorbit. S-a legat o prietenie frumoasă și am păstrat-o. Nu aveam iubit când ne-am cunoscut”, a mai declarat modelul OnlyFans.

Maria Georgiana: ,,Mă pregătesc pentru filmările de la Pup-o, mă! 3”

Maria Georgiana a dezvăluit că se pregătește pentru filmările de la ”Pup-o, mă! 3”, care vor avea loc până la jumătatea lunii august:

„Mă pregătesc să filmez pentru  «Pup-o, mă! 3». Nu a fost nicio confirmare pe nicăieri. Nici nu știu dacă aveam voie să vorbesc despre asta. Da, îmi doream mult.

Când mi-a dat mesaj Alin, nu mi-a venit să cred. Am crezut că e o glumă că el m-a abordat prin mesaje. Mi-a zis că a văzut TikTok-urile mele și că i-am părut amuzantă.

Probabil, a contribuit faptul că am o bază de urmăritori, dar mi-a zis că am și talent”, a fost declarația Mariei Georgiana.

Maria Georgiana: „Vreau să-mi mai iau o casă”

Vorba aia, „după muncă și răsplată”, așa că Maria Georgiana vrea să-și mai ia o casă, deși are una în care a băgat 100.000 de euro! Iată că efortul depus pe OnlyFans nu a fost în zadar, chiar dacă și-a luat mult hate din partea unora dintre cei care o urmăresc.

„Mi se pare că am atins toate obiectivele pe care mi le-am dorit. Și mă gândesc, așa, că am abia 24 de ani și acum mi-am îndeplinit toate visele, nu știu ce să fac de acum.

Poate să-mi mai iau o casă. Vreau să mă mut mai aproape de familia mea. Asta e un duplex, dar simt că nu am spațiu cât trebuie. Mă gândeam să-mi iau un apartament în București, pentru că am mai avut treabă și îmi era ciudă că trebuia să dau bani pe apartamentul pe care îl tot închiriam.

Să-l iau să fie acolo, nu să mă mut acolo”, a încheiat Maria Georgiana.
Comentarii
Adauga un comentariu