Titlurile zilei

Locul în care Mihaela s-a stins în urma tragicului accident rutier este acoperit de flori și candele. Mesaje copleșitoare apar tot mai des: „Nu știu de ce e doliu peste tot, doar vreau să te îmbrățișez…” – GALERIE FOTO

Publicat: 08 dec. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Locul în care Mihaela s-a stins în urma tragicului accident rutier este acoperit de flori și candele. Mesaje copleșitoare apar tot mai des Nu știu de ce e doliu peste tot doar vreau să te îmbrățișez... - GALERIE FOTO
În locul în care Mihaela s-a stins au fost depuse zeci de candele și flori

Locul în care Mihaela s-a stins în urma unui cumplit accident rutier este plin de flori și candele. Toți cei care au cunoscut-o pe tânără au ales să-și exprime regretul în mediul online. Sora tinerei a postat un mesaj de-a dreptul sfâșietor

Locul în care Mihaela s-a stins în urma cumplitului accident rutier a fost acoperit de candele și flori. Ieri, la locul tragediei erau zeci de candele aprinse printre bucățile de plastic și metal ce au rămas după impact. În mediul online, mesajele curg. Unele sunt de-a dreptul copleșitoare. Sora tinerei a postat un mesaj ce i-a făcut pe mulți să plângă. În câteva cuvinte a reușit să descrie cea mai neagră perioadă din viața ei:

„Te aștept acasă. Nu știu de ce e doliu peste tot… Doar vreau să te îmbrățișez”, scrie sora Mihaelei într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

A murit la câțiva kilometri de casă

Cum s-a produs accidentul în care tânăra s-a stins este greu de explicat. De la casa ei și până în locul în care a pierdut controlul volanului este o distanță de aproximativ 6 kilometri. Curba în care ar fi derapat nu este una periculoasă, în schimb, poleiul ar fi putut juca un rol important în producerea accidentului. Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii, cu toate că nu mai este atât de important acum.

Trebuie precizat faptul că Mihaela Talmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani, ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la Omini Clinic. Împreună cu soțul ei avea un băiețel de 3 ani, însă aceasta era însărcinată pentru a doua oară. La Prisăcani, Mihaela și soțul ei formau o familie model.

Ultima dată au fost văzuți împreună în ajun, de Sfântul Nicolaie, la biserica din Prisăcani. Ea era o femeie extrem de implicată în tot ceea ce făcea, era o mamă iubitoare și o soție model, asta spun cei care au cunoscut-o.

Moartea Mihaelei, șoc pentru o comunitate întreagă

Vestea morții Mihaelei a căzut ca un trăsnet peste întreaga comunitate din Prisăcani. Nimeni nu credea că aceasta s-a stins într-un accident cumplit. La scurt timp după ce vestea morții sale s-a răspândit, în mediul online au început să curgă mesajele de rămas bun. Trebuie precizat faptul că apropiații Mihaelei au afirmat că aceasta nu purta centură de siguranță pentru că era însărcinată.

Astfel, un soț a rămas văduv, un băiat este orfan, iar Mihaela a plecat de pe această lume cu un copil în pântece. Zilele următoare, femeia va fi condusă pe ultimul drum. Dumnezeu să o ierte!

Comentarii
  • Ce jalnic am ajuns. Nu mai exista intimitate, sa poti jeli in liniste, in spatiul tau privat… toti posteaza / jelesc pe retele de socializare. Cred ca ne meritam soarta la cat de prosti am ajuns.

  • Karma !, dacă conducea cu atenție și NU avea viteza peste limita legală era bine mersi acasă la copilaș și bărbățel !, ce tot dracu periați alintați și vă zmiorcăiți la un incident cu încălcări grave de conducere și comportament în trafic ? Normal că dacă în localitate aveai cu mult peste 50 km la oră poți muri la inpavt, normal că dacă nu porți centura poți zbura din mașină , normal că dacă era polei ori strafa udă poți pierde controlul volanului , normal că dacă butonezi telefonul te poți trezi în șanț ……..

  • A murit un om!Un om deosebit…
    Prea multe controverse pe marginea cauzei morții!
    Ganditi-va ce e in sufletul unor părinți să-și îngroape copilul…
    Nu este durere mai mare pe lumea asta!
    Știe cineva când și cum i se va sfârși viața?
    Toti suntem muritori…

    Așa că,la astfel de momente grele din viața unei familii,să ne rugăm să poate să-și îngroape în liniște copilul și să-și continue viața cu această imensă durere in suflete!
    Dumnezeu s-o ierte pe Mihaela!
    Condoleanțe familiei!

Adauga un comentariu