Cancan

Loredana Chivu, goală pe rețelele de socializare. Focoasa blondină a fost implicată în numeroase scandaluri

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Chivu goală pe rețelele de socializare. Focoasa blondină a fost implicată în numeroase scandaluri
Loredana Chivu și-a surprins admiratorii după ce a apărut goală pe rețelele de socializare.

După ce Loredana Chivu a apărut goală pe rețelele de socializare, au apărut discuții în lumea mondenă. Aceasta și-a etalat de-a lungul timpului formele perfecte, spre încântarea admiratorilor. Mai mult, relațiile de dragoste tumultoase cu bărbați celebri din România au propulsat-o în atenția publicului. Dincolo de aparițiile controversate, focoasa blondină a fost implicată în numeroase scandaluri.

Loredana Chivu a pozat goală de nenumărate ori

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, iar aparițiile la tv au provocat tot felul de reacții în rândul spectatorilor. Controversata Loredana Chivu a pozat de mai multe ori goală, iar fotografiile provocatoare au pus pe jar inimile admiratorilor.

Blondina este mândră de formele ei perfecte, aceasta având un număr impresionant de operații estetice. Problemele de sănătate în urma intervențiilor au speriat-o pe Loredana Chivu, care nu își mai dorește momentan alte operații.

„Problemele prin care am trecut m-au speriat atât de tare încât nu mai vreau să aud nici măcar de operațiile estetice. Oricum nu mai am ce să-mi fac! Sunt mulțumită de cum arăt, iar dacă vreau să schimb ceva știu că există și alte metode. Sport, alimentație sănătoasă… Iar dacă, prin absurd, la un moment dat, aș vrea să-mi fac ceva, mi-aș face în străinătate și nu în România.”, a mărturisit aceasta.

Pe rețelele de socializare, Loredana Chivu se lasă fotografiată goală, surprinzându-și de fiecare dată internauții. Blondina face furori în mediul online, însă aparițiile tv sunt la fel de provocatoare.

Nu de puține ori, Loredana Chivu s-a afișat în ținute extrem de sexy în cadrul mai multor emisiuni. Aceasta este dezinhibată și dorește cu orice preț să atragă atenția publicului masculin.

Dincolo de aparițiile provocatoare în lumea mondenă și pe rețelele de socializare, blondina a fost protagonista mai multor scandaluri care i-au adus celebritatea.

Focoasa blondină are o viață privată tumultoasă

Loredana Chivu a fost implicată de nenumărate ori în conflicte și situații controversate. Aceasta s-a iubit cu bărbați celebri din România, iar despărțirile au fost scandaloase. Blondina a fost acuzată de foștii iubiți de infidelitate, dar și de faptul că și-ar fi însușit o parte din bunurile acestora.

Un scandal de amploare a izbucnit după ce Loredana Chivu s-a despărțit de celebrul Leo de la Strehaia, cei doi adresându-și la vremea respectivă jigniri și replici dure.

Fosta asistentă a lui Capatos nu a ținut cont de criticile celor din jur și profită din plin de viața de lux pe care o are. Blondina deține sume impresionante în conturi și mai multe mașini scumpe.

Mai mult, Loredana Chivu a recunoscut că investește mulți bani în haine, bijuterii și vacanțe în locuri exclusiviste.

Pe lângă scandalurile cu foștii ei parteneri de viață, blondina a avut un conflict și cu Doinița Oancea. Se pare că scandalul a izbucnit după ce actrița a spus că fosta asistentă tv este cea mai neîngrijită vedetă din showbiz-ul românesc.

Loredana Chivu a dat-o în judecată pe Doinița Oancea, iar conflictul de atunci a adus-o pe blondină în atenția publicului.

,,Nu mă regăsesc în ceea ce s-a spus și nu mă simt în vreun fel. Mă rog, nu are cei șapte ani de acasă. Nu vreau să jignesc și să intru în polemici. Eu nu am apărut niciodată la televizor să declar ceva urât despre persoane pe care nu le cunosc sau despre femei, mai ales când noi ar trebui să ne susținem.”, a declarat Loredana Chivu la vremea respectivă.

Loredana Chivu și-a surprins admiratorii după ce a apărut goală pe rețelele de socializare. Focoasa blondină se fotografiază în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia și stârnește controverse la fiecare apariție tv.

 

 

Adauga un comentariu