Prima pagină » Cancan ultimă oră » Doinița Oancea, în scandal cu Loredana Chivu: Cum a fost jignită bomba sexy

Doinița Oancea, în scandal cu Loredana Chivu: Cum a fost jignită bomba sexy

04 nov. 2021, 10:26,
în Cancan ultimă oră

Loredana Chivu o dă în judecată pe Doinița Oancea după ce aceasta din urmă a făcut o serie de comentarii la adresa focoasei blondine, aceasta fiind extrem de deranjată de ceea ce a spus actrița. Loredana Chivu a menționat că nu are de gând să lase „garda jos” și dorește să se judece cu Doinița Oancea.

Scandalul dintre Doinița Oancea și Loredana Chivu a început după ce actrița a spus că fosta asistentă de televiziune ar fi cea mai neîngrijită persoană publică din showbiz. Ba mai mult de atât, Doinița Oancea a afirmat că Loredana nu este considerată vedetă.

doinita oancea goala si tine mana la sani acoperita de flori

Doinița Oancea are propriul magazin de haine cu rochii de mireasă

Doinița Oancea, data în judecată de Loredana Chivu

Loredana Chivu este foarte afectată de afirmațiile făcute de Doinița Oancea. Blondina dorește să o pună la punct pe actriță cu ajutorul instanței. În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Loredana a continuat să vorbească despre situația cu Doinița Oancea. Aceasta a zis că niciodată nu și-a permis să vorbească despre alte persoane pe care nu le cunoaște personal, menționând faptul că Doiniței îi lipsesc cei șapte ani de acasă.

„Nu mă regăsesc în ceea ce s-a spus și nu mă simt în vreun fel. Mă rog, nu are cei șapte ani de acasă. Nu vreau să jignesc și să întru în polemici. Eu nu am apărut niciodată la televizor să declar ceva urât despre persoane pe care nu le cunosc sau despre femei, mai ales când noi ar trebui să ne susținem”, a declarant Loredana Chivu.

Doinița Oancea a spus acele cuvinte despre Loredana Chivu după ce a fost întrebată la emisiune TV cine crede că este cea mai neîngrijită vedetă din showbiz.

doinita oancea nud in pat invelita cu o plapuma cu un buchet de flori pe sani

Doinița Oancea se numără printre cele mai sexy vedete din România

După o pauză de câteva secunde, vedeta a dat un răspuns: Loredana Chivu. Aceasta a argumentat că a văzut-o pe blondină la un moment dat într-un mall și a rămas foarte surprinsă de modul în care arăta Loredana.

Doinița Oancea nud: Cele mai fierbinți apariții de pe Instagram

Fosta actriță din serialele „Inimă de țigan”, „Regina”, „Fructul oprit” sau „Sacrificiul” a renunțat momentat la producțiile de televiziune în care a jucat și acum se ocupă de mai multe afaceri proprii. După ce s-a despărțit de fostul ei iubit, vedeta s-a dedicat mai mult propriilor afaceri, având parte de rezultate remarcabile.

selfie doinita oancea nud in cada

Doinița Oancea a reușit să-și uimească fanii pe rețelele de socializare cu pozele sale nud

Actrița a reușit să-și uimească fanii pe rețelele de socializare prin pozele sale nud și extrem de provocătoare. Vedeta este mândră de felul în care arată și nu ezită să-și bucure fanii cu aparițiile sale.

Doinița Oancea se numără printre cele mai sexy vedete din România. Conștientă de felul în care arată, aceasta știe cum să-și scoată în evidență formele apetisante. Ea a apărut de mai multe ori pe pagina sa de Instagram în ipostaze incitante.

În una dintre aparițiile sale nud într-un filmuleț de pe Instagram, vedeta era întinsă pe pat, fiind dezbrăcată și învelită cu o păturică. Videoclipul a adunat mii de reacții din partea urmăritorilor.

Actrița a reușit să-și agite fanii prin apariția sa nud din baie. Relaxată într-o cadă, Doinița a decis să împartă totul și cu urmăritorii ei de pe Instagram, deloc puțini la număr. Astfel, aceștea au rămas șocați atunci când și-au văzut îndrăgita actriță goală în cadă. Actrița a avut curajul să-și fotografieze și sânii voluptoși, pe care i-a acoperit puțin cu un emoji.

selfie doinita oancea nud in pat acoperita cu o plapuma

Doinița Oancea a renunțat la la producțiile de televiziune pentru a se dedica propriei afaceri

Doinița Oancea este preocupată acum de propria afacere, pasiunea pe care o are de ani de zile. Actrița și-a lansat un site, unde abordează subiecte precum beauty, fashion, travel. Vedeta are și propriul magazin de haine cu rochii de mireasă și pentru diverse evenimente. Doinita Oancea uimește prin pozele postate pe site, unde apare extrem de sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *