Cultural

Loredana Groza, fără machiaj și în ipostaze îndrăznețe. Frumoasa artistă a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Publicat: 09 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza fără machiaj și în ipostaze îndrăznețe. Frumoasa artistă a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare
La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu apariții provocatoare.

Îndrăgita cântăreață Loredana Groza s-a afișat recent fără machiaj și în ipostaze îndrăznețe. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 52 de ani și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii incendiare. Nu de puține ori, Loredana Groza a fost ținta unor controverse în mediul online. Și de această dată frumoasa artistă a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, fără machiaj și în ținute incendiare

Loredana Groza este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 52 de ani și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Artista este extrem de apreciată de public și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Cu toate acestea, nu de puține ori Loredana Groza a fost criticată de internauți că ar avea prea multe operații estetice și că pozează mult prea provocator pentru vârsta sa. Recent, cântăreața s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare, iar reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară.

„La vârsta ei, cine nu și-ar dori să aibă, faimă, renume și un așa corp sculptat? Haideți să fim serioși, femeia arată bine, chiar dacă uneori cam exagerează cu despuiatul!”, ,,Este frumos, normal, la câte operații are, dar trebui să se uite și în buletin.”, ,,Frumoasa noastră Loredana e cunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei, inteligență și muzica ei! Felicitări și mult succes în continuare!”, au fost câteva dintre reacțiile celor de pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a negat faptul că ar avea vreo intervenție estetică și a precizat că se menține în formă folosind niște tratamente inedite de înfrumusețare, dar și cu ajutorul unei alimentații echilibrate. Mai mult, vedeta face mult sport pentru a avea un corp tonifiat. Artista nu ține cont de replicile dure ale unora și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

O altă vedetă care arată spectaculos și se mândrește cu un corp fără cusur este Mihaela Rădulescu. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare la tv sau la evenimentele mondene. Și Dana Săvuică nu ține cont de vârstă și se afișează în ținute îndrăznețe. Vedeta a făcut furori și pe vremea când a pozat goală în revistele pentru adulți.

Ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice

Loredana Groza a negat în repetate rânduri că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a arăta atât de bine. Cântăreața susține că nu are operații estetice și se mândrește cu formele sale voluptoase. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit care sunt trucurile de înfrumusețare pe care le folosește pentru a avea o siluetă fără cusur.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi. (…) Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu apariții provocatoare. Vedeta pozează sexy ori de câte ori are ocazia și face furori cu formele sale perfecte. Artista se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu