Cancan

Loredana Groza pare mai tânără ca niciodată, chiar dacă a trecut de vârsta maturității depline

Publicat: 20 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza pare mai tânără ca niciodată chiar dacă a trecut de vârsta maturității depline
În ciuda vârstei înaintate, Loredana Groza nu-și arată anii pe care îi are

Loredana Groza are o vârstă înaintată, dar se menține tânără prin sport, dietă și tratamente cosmetice. Fanii spun că nu o mai recunosc după atâtea operații estetice, însă Loredana Groza susține că nu are timp să apeleze la bisturiu pentru a-și ascunde anii.

Celebra artistă a debutat în lumea divertismentului în anul 1986. De-a lungul carierei a abordat diverse stiluri de muzică și a colaborat cu mai mulți artști. Cea mai controversată colaborare a Loredanei Groza a fost cea cu numeroși maneliști, pentru piesele Fericire și Suflet și Trup.

Cum se menține Loredana Groza tânără

Cu toate că are 51 de ani, Loredana Groza se menține tânără apelând la tratamente ce conferă fermitatea pielii. Aceste proceduri nu sunt dureroase, iar vedeta chiar postează uneori astfel de intervenții și pe rețelele de socializare. Deși este apreciată pentru felul în care arată, mulți internauți o critică, spunând că nu o mai recunosc din cauza operațiilor estetice.

Deși vedeta neagă că a recurs la astfel de operații pentru a-și ascunde vârsta, experții susțin că a apelat la bisturiu pentru a-și ascunde ridurile de pe frunte, gât și decolteu. Singura operație pe care o recunoaște celebra artistă este cea pentru deviație de sept. Ea a avut și o reacție la numeroasele comentariile negative.

Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a punctat Loredana Groza.

Pe langă tratamentele de menținere a fermității pielii, Loredana Groza a dezvăluit că meditează în fiecare zi și mulțumește pentru binecuvântările și oamenii din viața ei. Vedeta ProTV a mai adăugat că orice îmbunătățire este bine venită, atunci când este cazul.

Loredana Groza, la vârsta marilor împliniri

Celebra artistă a aniversat anul acesta 51 de ani și a dat o petrecere de pomină, de unde nu au lipsit prietenii și voia bună. S-a distrat alături de alte vedete pe ritmuri de manele și a făcut senzație cu ținuta pe care a ales să o poarte în ziua specială.

În plan personal, Loredana este căsătorită cu Andrei Boncea, un cunoscut regizor de film. Cei doi au împreună o fiică de 23 de ani, Elena Boncea, de care vedeta este foarte mândră. Cele două seamănă foarte bine. De ziua fiicei ei, Loredana Groza i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram:

La Mulți Ani, Elena, puiul meu drag!! La mulți ani, copilul meu!!! Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată și pentru că mă ajuți în fiecare zi să fiu o mamă mai bună… Fie ca toate visele tale să devină realitate, fata mea! Mama te iubește!”

Loredana Groza este o femeie care pare să rămână mereu tânără, chiar dacă a ajuns la această vârstă, fiind împlinită pe toate planurile.

Adauga un comentariu