National

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, are COVID-19

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 4 noiembrie, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat pe pagina lui de socializare că are COVID-19. Acesta face anunțul, după ce și ministrul Economiei, Virgil Popescu, a spus că este confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a spus Ludican Bode pe pagina sa de Facebook.

Și ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Luni seara, 2 noiembrie, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a anunțat că este infectat cu virusul SARS-CoV-2. Se pare că el este primul ministru care s-a infectat cu noul coronavirus. Acum însă, pe lista miniștrilor infectați apare și Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multa treabă de făcut”, a anunțat, luni, pe Facebook, ministrul Economiei.

Nici fostul ministru al Transporturilor nu a fost scutit de infecția cu noul coronavirus

Marți, 3 noiembrie, Bogdan Trif, fostul ministru al Transporturilor, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a purtat mască și s-a dezinfectat constant pe mâini, însă virusul a găsit o cale să ajungă la el, din păcate. Spune că nu are o formă ușoară a bolii și s-a izolat, respectând indicațiile medicilor.

„Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini”, a scris Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, pe Facebook.

Bogdan Trif: „Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români”

Mai mult, Bogdan Trif este indignat de dorința Guvernului Orban de a organiza alegerile parlamentare, de pe 6 decembrie, în contextul în care astăzi s-au înregistrat aproape 8 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. El susține că motivul președintelui de a organiza aceste alegeri este de a avea și Parlamentul lui, nu doar Guvernul lui.

„În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români. Este, din nou, pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?”, a mai scris fostul ministru al Transporturilor pe rețeaua de socializare.

Adauga un comentariu