Cancan ultimă oră

Lucian Sânmărtean este în doliu! Tatăl fostului fotbalist s-a stins din viață

Publicat: 23 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Zi neagră pentru fostul mare fotbalist Lucian Sânmărtean! Tatăl fotbalistului, una dintre cele mai apropiate persoane sufletului său, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Chiar Lucian Sânmărtean a fost cel care a dat vestea cea dureroasă, pe pagina sa oficială de Facebook. Fostul fotbalist este împietrit de durere.

Tatăl fostului fotbalist Lucian Sânmărtean a decedat în urmă cu puțin timp. Bărbatul suferea de o boală nemiloasă, însă ”s-a încăpățânat” să trăiască, așa cum a mărturisit chiar celebrul fotbalist, deși cadrele medicale nu îi mai dădeau nicio șansă.

Tatăl fostului fotbalist s-a stins din viață
Lucian Sânmărtean a avut o relație extrem de apropiată și de specială, unică, cu tatăl lui. Tatăl lui a fost cel care a crezut în el încă din prima clipă și l-a ajutat să ajungă acolo unde și-a dorit de când era doar un adolescent cu vise mari.

Acum câțiva ani, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Lucian Sânmărtean şi tatăl lui vorbeau pe larg despre cum au decurs lucrurile de când el a pornit pe drumul fotbalului.

Tatăl fotbalistului a fost cel care l-a susținut și i-a dat încrederea că va reuși să ajungă un fotbalist cunoscut. Chiar și atunci când a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, tatăl i-a fost mereu aproape lui Lucian Sânmărtean.

Tatăl fostului fotbalist suferea de o boală nemiloasă
Lucian Sânmărtean povestea pe atunci că tatăl lui și-a dorit să joace fotbal, însă acest lucru nu a fost posibil, așa că el a fost cel care i-a îndeplinit cea mai mare dorință. Din nefericire, tatăl fotbalistului a pierdut lupta cu boala.

”Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav, s-a „încăpățânat” să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: „Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!”. Da, tată am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, si numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a scris Lucian Sânmărtean pe Facebook.

Adauga un comentariu