Actualitate

Ludovic Orban: ”PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit”

Publicat: 16 aug. 2020
Ludovic Orban: „Nu există premier care să fie mai deschis ca mine”
Ludovic Orban: „Nu există premier care să fie mai deschis ca mine”

Ludovic Orban: ”PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit.”

Acum puțin timp, Ludovic Orban, președintele PNL  a declarat că s-a săturat de PSD la butoanele Bucureştiului.

Ludovic Orban: ”PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit”

La Biroul Electoral Municipal, duminică, a avut loc depunerea candidaturii lui Nicușor Dan, pentru funcția de primar general al Capitalei. Dan are ca susținători pe PNL și Alianţa USR PLUS.

„Personal, m-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit şi faţă de bucureştean. De 12 ani, Bucureştiul este făcut praf, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, de nişte oameni care nu au nicio legătură.

Toţi cei care s-au săturat de PSD, toţi cei care percep faptul că cei care au condus Bucureştiul au dus Bucureştiul spre nicăieri, toţi care vor să scape de PSD au cu cine să voteze: Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, şi cei şase candidaţi la primăriile de sector, pe care îi susţinem de comun acord – USR PLUS şi PNL. De asemenea, echipele de candidaţi la Consiliul General şi la consiliile locale de sector şi foarte mulţi specialişti, profesionişti, foarte mulţi oameni de calitate care contribuie la identificarea şi la punerea în practică a soluţiilor pentru Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban.

Orban îl susține pe Nicușor Dan

De asemenea, el a afirmat că Bucureștiului îi este necesar un Guvern care să aibă grijă de problemele bucureștenilor și care să fie un partener real cu adminstraţia Capitalei.

„Cu o singură condiţie – ca administraţia să fie condusă de oameni care să aibă proiecte corecte, să vrea să facă ceva, de oameni care să pună pe masă toate acele programe de care are nevoie Bucureştiul, pachetele de soluţii care au nevoie de sprijinul Guvernului. Declar limpede şi clar: va avea întreg sprijinul Guvernului pentru toate proiectele care sunt vitale pentru Bucureşti”, a conchis Orban.

Premierul României începe campania contra lui Băsescu! Ludovic Orban îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei

Președinele PNL, Ludovic Orban a declarat că s-a săturat de PSD. Acesta se află alături de Nicușor Dan la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei. De asemenea, premierul României a dorit să comunice un mesaj dur împotriva campaniei lui Traian Băsescu, candidat PMP.

„Nu vă risipiți voturile! Nu mai vreți PSD la București, există o singură soluție: Nicușor Dan, canidații la funcțiile de primar de sector, echipa PNL si echipa USR-PLUS”, a declarat Orban.

Comentarii
  • Asta a adus Iohanis-Orban-PDLN,pentru copii,salarii pentru profesorii alcolici si pensionari.In plus ,ceea ce-scapa lui Orban,lingusirea dusa la extrem fata de Iohanis,mai presus decat Boc fata de Petrov.Petrov-Basescu si Iohanis fiind si cei mai slabi presedinti.

  • Iauz cine propagheazâ—– âsta co 90 grade și trambuci trași pe sfîrlâ—— bâ cheamo pe veorica sâ-ți dea lecți de gowernare—–

Adauga un comentariu