Actualitate

Ludovic Orban vorbeşte despre tinerii care se duc în cluburi şi nu respecta distanţarea socială

Publicat: 04 iul. 2020
Ludovic Orban vorbeşte despre tinerii care se duc în cluburi
Ludovic Orban vorbeşte despre tinerii care se duc în cluburi

Ludovic Orban vorbeşte despre tinerii care se duc în cluburi şi nu respecta distanţarea socială impusă prin legea existenta. Într-o intervenţie TV, premierul României consideră că nu este normal ca tinerii să nu respecte legislaţia în vigoare

Ludovic Orban vorbeşte despre tinerii care se duc în cluburi

Din punctul de vedere al premierului, tinerii trebuie să înţeleagă ideea de existenţa a virusului şi de a pericolului acestuia asupra sănătăţii oamenilor. Ludovic Orban observa o creştere mare a cazurilor noi de infectări, iar acest lucru este cauzat şi de faptul că oamenii nu mai respecta anumite măsuri de protecţie:

„Virusul există, el se răspândește, avem câte 350 de cazuri – 400 în ultimele zile. El se răspândește. Trebuie să luăm măsuri. Din momentul trecerii din stare de urgență în stare de alertă am pus în aplicare un plan de relaxare pe care l-au aplicat în toate societățile. Nu e normal să menții restricții și măsuri care afectează economia și locurilor de muncă.

În urma măsurilor de relaxare, a rezultat o creștere a numărului de cazuri, care este rezultatul creșterii numărului de cazuri. Oamenii au fost îndemnați de lideri politici să nu mai respecte regulile. Ei sunt responsabili și au provocat consecințe. Ce se petrece noaptea în terase care au activitate de tip club, la mare, în București”, a declarat Orban.

Chef de chef fără restricţii în clubul Fratelli din Iaşi

Ideea lui Ludovic Orban este susţinută şi de probele video din mai toate locaţiile din ţară. În clubul Fratelli din Iaşi se vede clar pe imagini faptul că tinerii nu respecta absolut nicio măsură de distanţare socială şi se înghesuie la bar, sau pur şi simplu dansează. Lucrul şi mai şocant este, cum de autorităţile nu iau nicio măsură de sancţionare a patronilor localului din Iaşi. Cea mai mare vina pentru un posibil dezastru epidemiologic în Iaşi este reprezentat de inconştienta unor ‘smecheri’ care încalcă absolut orice reglementare existenta. Nu este normal ca autorităţile să nu intervină şi să stea nepăsătoare la aceste aspecte.

Declaraţiile făcute de Ludovic Orban nu ajută cu absolut deloc, autorităţile trebuie să ia măsuri pentru a limita răspândirea virusului care a făcut, la nivel mondial, milioane de morţi şi milioane de persoane au fost infectate.

Totuşi, însuşi premierul Ludovic Orban a încălcat flagrant legea, deci probabil nu va lua vreo măsură pentru ceilalţi care o încălca. Desigur, prin ceilalţi ne referim la persoanele care au o poziţie socială mai ridicată. Oamenii simpli au încasat, în perioada stării de urgenţă, zeci de mii lei amenzi pentru lucruri care s-au dovedit a fi banale. Multe persoane s-au plâns, la acea vreme, despre faptul că oamenii legii i-au amendat doar pentru că declaraţia pe propria răspundere de la acea vreme, avea mici greşeli.

Deci, într-o Românie NORMALĂ, oamenii simpli sunt amendaţi pentru lucruri banale, iar ‘smecherilor’ li se iartă greşelile grave făcute.

Cine sunt afaceriștii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu, asociați la Fratelli Iași

Patronii Cătălin Gabriel Leahu și Bogdan Gheorghiu sunt doi dintre cei mai controversați oameni de afaceri din Iași. Cătălin Gabriel Leahu deține 51,6 la sută din Hideaki SRL care administrează clubul Fratelli din Iași, restul acțiunilor aparținând lui Bogdan Gheorghiu. Cătălin Leahu mai controlează Bowling SRL, care deține clubul Viper din Tudor Vladimirescu, rețeaua Difpress, Canesony SRL sau Viva Grup Est SRL.

De cealaltă parte, Bogdan Mihai Gheorghiu face o mare parte din afaceri prin intermediul Concept SRL Iași, care a achiziționat cartierul rezidențial Newton din Tătărași și dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în zone precum Primăverii, Agronomie, Valea Lupului sau Calea Chișinăului. Bogdan Gheorghiu este cunoscut ca fiind fostul patron al rețelei de amanet din Iași Express Credit Amanet, care a fost vândută.

IATĂ VIDEO CU PETRECEREA DE LA FRATELLI IAȘI

Comentarii
  • Orbane, tu nu ai dreptul sa spui nimic.Tu ai respectat regulile in incinta guvernului,unde este mult mai grav,decat amenda pe care ai primit-o simbolic?Trebuia sa-ti dai demisia ca un netrebnic ce esti.

Adauga un comentariu