Prima pagină » Titlurile zilei » Lumânările şi candelele ard încontinuu la mormântul Andrei, masteranda care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime! Moartea sa rămâne învăluită în mister – FOTO

Lumânările şi candelele ard încontinuu la mormântul Andrei, masteranda care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime! Moartea sa rămâne învăluită în mister – FOTO

04 mai 2024, 02:00, 9 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Lumânările şi candelele ard încontinuu la mormântul Andrei A., masteranda în vârstă de 24 de ani, care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime în data de 11 aprilie 2024. Deși atât medicii, cât și colegii tinerei susțin că aceasta suferea de depresie, nu se știe cu exactitate ce a determinat-o pe fată să-și pună capăt zilelor.

Moartea Andrei A. rămâne învăluită în mister

Andra A., o tânără ieșeancă, în vârstă de 24 de ani, masterandă în anul I în cadrul Facultății de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime în seara de 11 aprilie 2024. Din cauza traumatismelor grave pe care le-a suferit, tânăra a încetat din viață circa 2 săptămâni mai târziu, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Andra A. a fost înhumată vineri, 26 aprilie 2024, la Cimitirul „Buna Vestire” Iaşi. Deşi a trecut o săptămână de la înmormântare, lumânările şi candelele ard încontinuu la mormântul acesteia, semn că familia şi apropiații merg des la locul său de veci. De altfel, este acoperit de coroane şi buchete de flori cu mesaje de la colegii, rudele și apropiații fetei. Moartea Andrei A. rămâne învăluită în mister. Apropiaţii tinerei susţin că aceasta se lupta cu depresia de mult timp şi că ar fi mai avut o tentativă de suicid şi în trecut.

„Ea era în depresie, bănuiam că o să se întâmple ceva de genul ăsta cu ea. Din câte ştiu eu, şi când era în anul I de facultate a încercat să se sinucidă. Avea şi cicatrici pe braţe, de la cum se tăia singură. Era o fire retrasă, nici pe la facultate nu prea venea”, a declarat o amică de-a Andrei A.

Andra A. a agonizat timp de circa două săptămâni la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

În data de 11 aprilie 2024, Andra A. s-a aruncat în gol de la circa 10 metri înălțime, în urma căderii suferind mai multe traumatisme grave. Tânăra a fost consultată, mai întâi, de medicii de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, iar apoi a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, unde a fost permanent în comă. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a încetat din viață marți, 23 aprilie 2024.

„11 aprilie, după-amiază, pacientă de 24 de ani, cu politraumatism prin precipitare de la aproximativ 10 metri. Sindrom depresiv. Stop cardio-respirator resuscitat în prespital (SMURD TIM). Comă posttraumatică, traumatism cranio-cerebral sever. Edem cerebral, fractură bază de craniu, hemoragie subarahnoidiana. Ruptură splenică, lacerație hepatică, contuzie renală dreaptă, contuzie pancreatică. Fractură bazin complexă. Pneumotorax stâng masiv. A mers direct în sală la chirurgie 1. A fost tot timpul în comă profundă din cauza leziunilor cerebrale grave, intubată ventilată mecanic, a decedat ieri în ciuda eforturilor terapeutice”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”  Iași.

Nu se știe cert ce a făcut-o pe tânără să recurgă la un astfel de gest extrem, moartea masterandei la Istorie fiind încă învăluită în mister. Cu toate acestea, atât apropiații acesteia, cât și medicii susțin că suferea de depresie de mai mult timp.

Comentarii
  • Margareta Clipa

    Poti preveni tentativele de suicid ? Intradevar, comportamentul unei persoane iti pot da anumite inclinatii spre asa ceva, dar …

  • Vreau sa renunt la contractual cu eon. De unde pot cumpara si eu lumanari care ard incontinuu?

  • întâi mori, după care dacă alor tai le-a pasat câtuși de puțin de tine, vor veni sa iti aprindă câteva zile la rand lumanari, astfel încât sa ardă în continuu… și asa vei renunta la contractul cu eon. Prosti mai sunteți cu astfel de comentarii de tot rasul…

  • Eu am mai citit astfel de stiri. Este trist sa afli cum oameni tineri isi incheie povestea vietii prin astfel de momente.

  • Misterul deprimarii tinerilor sunteti chiar voi, presa platita de straini.

  • Eu radeam de titlu, nu de obiceiurile lor. Dar nah, e prea mult pentru mintea ta.

  • Cui ii folosesc astfel de stiri? Chiar nu mai aveti ce scrie ? Aveti idee cata suferinta produceti parintilor ?Sorin Pavelescu, daca in familia ta s-ar produce o astfel de tragedie, ai vrea sa intri in pamant, sa nu auzi si sa nu mai stii nimic din ce se intampla in jurul tau. Dar tu ce faci? Scormonesti, ranesti si te crezi om. Nu am de gand sa te jignesc in zi de sarbatoare, sper sa te lumineze Dumnezeu! Iti propun, plecand de la aceasta tragedie, sa scrii articole pe baza unui dialog cu specialistii din psihiatrie, sa studiezi articole de specialitate si sa incerci sa te faci util si citit de oamenii care trec prin astfel de probleme. Incearca, poate nu degeaba ai ajuns ziarist. Lasi ceva in urma ta….

  • Andriesi Catalin

    Nimic nu e adevărat .Pavelescu ești un mincinos.Un articol bazat pe informații, pe care nu știu de unde le-ai luat.Dumnezeu va avea grijă de tine pentru suferință pe care ne-ai peovocato cu articolele tale.Sunt tatăl Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *