Sport

Macedonia de Nord și-a exclus căpitanul din lotul pentru partida cu Germania, din cauza unor cuvinte obscene strigate în fața camerei TV!

Publicat: 01 apr. 2021
Ilija Nestorovski
Ilija Nestorovski a fost exclus din lotul Macedoniei de Nord din cauza unor cuvinte obscene

Ilija Nestorovski (31 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai naționalei Macedoniei de Nord, a fost exclus din lot pentru meciul cu Germania. Cauza o reprezintă reacția sa după golul din meciul cu Liechtenstein, scor 5-0, când a folosit cuvinte obscene în fața camerei TV.

Ilija Nestorovski, scos din lotul Macedoniei de Nord pentru cuvinte obscene

Ilija Nestorovski a precizat că a vrut să transmită un mesaj.

„Pentru cei 3 indivizi care m-au amenințat și insultat în ultimele zile, nu doar pe mine, ci și pe familia mea. Ei știu bine cine sunt. Îmi pare rău pentru cei care au crezut că mesajul era pentru ei”, a explicat fotbalistul care evoluează la Udinese, în mesajul în care și-a cerut scuze pentru ieșirea deplasată.

Nestoroski a intrat pe teren în minutul 58 al meciului cu Liechtenstein, în locul lui Pandev, de la care a și preluat banderola de căpitan. La București a evoluat din primul minut.
Federația de Fotbal a Macedoniei de Nord a anunțat că fotbalistul a fost pedepsit de antrenorul Igor Angelovski, care a luat decizia scoaterii din lot a fotbalistului său pentru meciul cu nemții, de ieri-seară. După 2-3 cu România, la București, Macedonia de Nord a surclasat Liechtensteinul cu 5-0, la Skopje. Bardhi a deschis scorul din lovitură liberă (7), iar celelalte goluri au fost reușite de Aleksandar Trajkovski (51, 54), Eljif Elmas (62) și Ilija Nestorovski (82 – penalty).




Adauga un comentariu