Stiri si curiozitati

Machiaj mireasă ochi căprui: Cum să obții un look perfect pentru nuntă

Publicat: 17 ian. 2022
mireasa cu ochi caprui machiata frumos
Astfel, pentru a obține un machiaj perfect acesta trebuie umbrit cu o nuanță mai întunecată

Un machiaj pentru o mireasă cu ochi căprui trebuie să fie deosebit și foarte atractiv. Această culoare a ochilor este asociată cu misterul și frumusețea care cucerește bărbații. Pentru a accentua într-un mod inedit nuanța ochilor trebuie ales machiajul potrivit.

Make-up artiștii consideră că cea mai deosebită culoare a ochilor căprui este cea albă. Această nuanță este potrivită pentru miresele care au ochii mici. De asemenea, potrivite pentru o mireasă sunt și nuanțele de coral, albastru și bej. Important este să nu alegi o culoare extrem de intensă. Machiajul unei mirese trebuie să fie ușor și cât mai natural.

mireasa cu ochi caprui machiata frumos
Make-up artiștii consideră că cea mai deosebită culoare pentru machiajul ochilor căprui este cea albă

Machiaj mireasă ochi căprui: Cele mai recomandate nuanțe

Pentru a obține un contrast dintre culoarea ochilor și fardul aplicat pe pleoapă poți opta pentru nuanța de negru, auriu, maro, albastru, gri, verde sau nisipiu. Cu siguranță, nu trebuie să aplici culori prea intense și profunde ca și în cazul unui smokey eyes.

Un machiaj pentru mireasă trebuie să fie asemănător cu cel de zi. Trebuie să apelezi la tehnica clasică pentru machiere, experimentele nu sunt tocmai potrivite pentru o asemenea zi. Cele mai folosite nuanțe rămân a fi cele de maro și auriu. Miresele preferă o culoare cât mai aproape de culoare pielii, obținând doar o ușoară umbră deasupra pleoapei.

Astfel, pentru a obține un machiaj perfect acesta trebuie umbrit cu o nuanță mai întunecată în direcția de la colțul ochiului spre centru. Iar genele trebuie subliniate cu rimel. Unii make-up artiști preferă tehnica orientală pentru realizarea unui machiaj pentru nuntă.

Această tehnică presupune ridicarea colțurilor ochilor prin trasarea unor linii fine deasupra genelor. Practic, stilul oriental de machiaj este potrivit pentru miresele cu părul închis la culoare, făcându-le look-ul mai dinamic și strălucitor.

mireasa cu ochi caprui machiata frumos
Pentru a obține un contrast dintre culoarea ochilor și fardul aplicat pe pleoapă poți opta pentru nuanța de negru

Secretele machiajului pentru mirese: Cele mai originale alegeri pentru o nuntă tematică neobișnuită

Ochii căprui diferă de la o persoană la alta. Pentru o mireasă cu o nuanță gălbuie a ochilor este potrivită culoarea mov pentru machiaj. Iar pentru nuanțele portocalii ale ochilor indicată este culoarea albastră. Există situații în care miresele au o anumită tematică. În aceste cazuri, machiajul de mireasă trebuie să reflecte tema nunții.

Un machiaj luminos de nuntă va ajuta mireasa să se simtă mai încrezătoare și chiar puțin mai îndrăzneață. Cu toate acestea, trebuie să găsești un echilibru între tema nunții și machiajul. Pentru o combinație echilibrată și armonioasă este bine să te concentrezi pe un accent. Astfel, ori îți pui în valoare buzele, ori ochii. Tot ce ai nevoie este să combini cu pricepere nuanțele delicate.

Pentru brunetele focoase cu ochi căprui închis este potrivit creion-ul de ochi negru, combinat cu nuanțe bogate de violet, bronz, maro închis sau gri închis.

mireasa cu ochi caprui machiata frumos
Un machiaj pentru mireasă trebuie să fie asemănător cu cel de zi

Cum să obții un aspect fresh la nuntă: Sfaturile make-up artiștilor

Pentru a obține un look absolut perfect pentru nunta ta trebuie să acorzi o importanță și îngrijirii pielii feței. Trebuie să începi să ai grijă de pielea ta cu cel puțin o lună înainte. Primul pas este să vizitezi un dermatolog sau un cosmetician care va evalua starea pielii. Dacă este necesar, specialistul îți va spune de ce proceduri ai nevoie. Printre cele mai recomandate sunt curățarea feței și modelarea sprâncenelor. Și, de asemenea, specialistul îți va recomanda ce produse să folosești pentru pielea ta.

Împreună cu procedurile de curățare, pielea are nevoie de hidratare. Pentru hidratare poți folosi diverse uleiuri esențiale din piersici, măsline sau susan. Poți să folosești și sucul de aloe amestecat cu miere lichidă. Acest remediu îți va lumina tenul, oferindu-i un aspect sănătos.

Pentru un machiaj de mireasă cu ochi căprui este bine să folosești rimelul și creionul pentru sprâncene cât mai aproape de culoarea ta naturală. Genele false nu vor funcționa, acestea îngreunează privirea iar rujul trebuie ales mat.

persoana care aplica gene false unei mirese
Ochii căprui diferă de la o persoană la altaAdauga un comentariu