Prima pagină » Radio » Actualitate » Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre mama sa, care a crescut la casa de copii. Cum arată, la 80 de ani, femeia

Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre mama sa, care a crescut la casa de copii. Cum arată, la 80 de ani, femeia

06 nov. 2023, 10:53,
BZI.ro, în Radio

Recent, Mădălin Ionescu a făcut unele dezvăluiri emoționante despre mama sa, care a crescut la casa de copii și a avu o viață grea. Cu toate acestea, femeia a luptat mereu pentru visurile sale și a ajuns unul dintre cele mai iubite cadre didactice din Râmnicu-Vâlcea. Nu în ultimul rând, Mădălin Ionescu susține că cea care i-a dat viață este „vinovată” pentru toate alegerile bune din viața sa.

După ce, zilele trecute, a vorbit despre tatăl lui, trecut în neființă în urmă cu doi ani, acum Mădălin Ionescu le-a arătat-o fanilor pe cea care i-a dat viață, pe mama lui. Mai mult, i-a spus și povestea, pe scurt, și este una extrem de dureroasă, potrivit LPF.

Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre mama sa

Mădălin Ionescu și-a surprins fanii după ce a publicat, pe rețelele sociale, o imagine cu mama sa. Prezentatorul TV a ținut să le povestească fanilor despre viața grea pe care a avut-o cea care i-a dat viață, dar și ce sfaturi i-a dat femeia de-a lungul vieții.

„Ea e mama! A avut o copilărie grea și a crescut la «casa de copii», însă a ajuns unul din cele mai iubite cadre didactice din Râmnicu Vâlcea. Vă spun care a fost cel mai inteligent gest pe care l-a făcut față de mine… Ea este de vină pentru alegerile bune din viața mea, pentru partea spirituală, pentru deciziile profesionale, pentru că m-a blindat cu cărți toată copilăria mea. Citeam prea mult, dar aveam timp să ies și cu băieții.

A fost o femeie excepțională, cu un bun simț imaginabil și tocmai această perspectivă a ei corectă asupra vieții m-a însoțit și mi-a dat o timiditate care m-a îndemnat să iau decizii mai toxice. Însă omul învață și din lucrurile astea.

Mama m-a învățat să spăl rufe, să calc, să spăl vase și că asta nu este o rușine. Și vreau să spun o calitate a ei excepțională: niciodată nu m-a certat pentru alegerile proaste pe care le-am făcut, niciodată nu mi-a impus, nu s-a împotrivit deciziilor pe care le-am luat, deși știa că nu sunt bune. Ăsta este un lucru pe care-l apreciez.

O iubesc foarte tare și a făcut foarte multe sacrificii în viață pentru noi. La 80 de ani e incredibil de verde, vă doresc și vouă!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul de socializare.

Mădălin Ionescu, îndurerat la doi ani de la moartea tatălui său

De asemenea, prezentatorul TV încă nu-și poate reveni după pierderea tatălui său, care a murit în urmă cu doi ani. Mai mult, Mădălin Ionescu i-a fost alături părintelui său în ultimele clipe de viață.

„Se împlinesc 2 ani de când Tatăl meu s-a stins în fața mea… Vă spun pentru prima oară povestea sfârșitului său și în același timp vă rog să faceți ceva pentru părinții voștri! Aceste zile nu sunt deloc confortabile pentru că, în urmă cu doi ani, în această perioadă, îl pierdeam pe tatăl meu, un om pe care n-o să-l uit niciodată și care m-a marcat profund, mai ales că tata a murit la 10-12 minute după ce eu și mama mea am ajuns la el. (…)

S-a chinuit o serie de ani. În prima parte, lucrurile au fost destul de rezonabile, după care au degenerat și s-a stins trist și într-o situație destul de complicată, în plină pandemie. Momente de care nu prea vreau să-mi amintesc sau pe care le retrăiesc cu suferință vizibilă.(…)

Mama m-a anunțat că tata începe să aibă niște probleme, pierderi de memorie, mi-a povestit o serie de episoade, eu n-am crezut-o, am crezut că exagerează și îi sugeram să nu fie atât de pretențioasă, că totuși are o vârstă. El avea același simț al umorului, a rămas o fire pozitivă chiar și în timpul bolii.

Vreau să vă rog pe toți cei care aveți părinți (…) profitați de orice moment în care puteți pune mâna pe telefon, puteți să-i sunați, puteți să le spuneți ca îi iubiți. (…) Eu am prins sfârșitul tatălui meu și momentul în care s-a eliberat sufletul din trup și credeți-mă că e ceva înfiorător…”, a mai povestit Mădălin Ionescu.

Comentarii
  • Zici că i Jacqueline Kennedy , in tinerețe . .. deosebita.
    Respect pentru felul cum te a crescut și pentru felul cum vorbesti astazi despre ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *