International

Madeleine McCann, dispărută în 2007, ar fi fost văzută de un martor în Portugalia: „Am fost sigur că e ea”

Publicat: 03 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Madeleine McCann dispărută în 2007 ar fi fost văzută de un martor în Portugalia Am fost sigur că e ea
Cazul fetiței Madeleine McCann, fetița britanică dispărută în anul 2007, a făcut înconjurul lumii

Cazul fetiței Madeleine McCann, fetița britanică dispărută în anul 2007, a făcut înconjurul lumii.

Dispariția lui Madelein McCann a șocat întreaa lume! O fetiță de numai patru ani a fost dată dispărută, iar nici până în această zi părinții nu au primit răspunsurile mult dorite. Este unul dintre cele mai mediatizate cazuri din istorie, iar diferite ipoteze și mărturii ies la iveală în continuare. Un martor din Portugalia a făcup o dezvăluire șocantă! Susține că a văzut-o pe micuța Madeleine McCann, fata britanică de patru ani dispărută în 2007, dintr-o cameră de hotel din Portugalia, unde părinții au lăsat-o.

Totul ar fi avut loc în urmă cu trei sau patru ani, susține martorul. El a declarat pentru televiziunea publică din Portugalia că a văzut-o pe fata dispărută într-un supermarket din Gale, Portugalia . Deși putea fi oricine, martourl susține că i-a recunoscut imediat trăsăturile fetiței a cărei fotografie a făcut înconjurul lumii.

„Era o adolescentă în dreapta mea, care vorbea în germană cu o altă adolescentă. Când m-am uitat în ochii ei, am fost sigur că e ea. Erau ochi luminoşi, precum cei ai lui Maddie. Semnul de pe ochiul drept era vizibil. Sunt sigur de ce am văzut”,a declarat martorul, la postul de televiziune.

Cazul lui Maddie McCann ar putea fi rezolat în 2021! Principalul suspect va fi interogat

Principalul suspect în acest caz va fi interogat de către detectivii germani, care susțin că acest caz deschis de mai bine de 13 ani ar putea fi rezolvat în 2021. Christian B este un pedofil conamnat la închisoare, însă nu în cazul fetiței dispărute în 2007. Autoritățile încearcă să descopere dacă bărbatul german a avut o implicare în acest caz. El va fi mutat într-o închisoare de maximă securitate înainte de audieri.

Adauga un comentariu