Actualitate

Mai mulţi susţinători ai lui Liviu Dragnea s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova pentru a se bucura de eliberarea condiţionată a fostului lider PSD

Publicat: 15 iul. 2021
Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat
Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a fost eliberat condiționat din penitenciar

În aceste momente, în fața Penitenciarului Rahova s-au strâns mai mulţi susţinători ai lui Liviu Dragnea. Vestea că fostul lider PSD va fi eliberat condiţionat i-a bucurat pe mai mulţi cetăţeni.

Vă aducem aminte faptul că magistraţii au decis că Liviu Dragnea a îndeplinit toate condiţiile de eliberare condiţionată iar în acest fel, fostul lider PSD va ieși din închisoare în cursul zilei de joi.

Susţinătorii lui Liviu Dragnea s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova pentru a se bucura de eliberarea condiţionată

Liviu Dragnea pare să mai aibă susţinători, sau asta se poate vedea din imaginile prezentate de jurnalişti. Așadar, câţiva oameni s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova pentru a-l felicita pe fostul lider PSD pentru procesul câștigat. În acest sens, oamenii au steaguri cu tricolorul românesc şi aşteaptă să îl vadă pe Dragnea. Totuşi nu se ştie dacă oamenii vor apuca să vorbească cu acesta.

De altfel, avocata lui Liviu Dragnea a precizat că decizia este una firească şi că magistraţii au procedat corect atunci când au decis ca fostul lider să fie eliberat condiţionat.

„Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București. Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.”, a declarat Teodosiu.
Adauga un comentariu