Cancan ultimă oră

Manelistul Dani Mocanu are, din nou, probleme serioase cu legea

Publicat: 14 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dani Mocanu face ce face și se ceartă din nou cu legea! Manelistul are din nou probleme serioase și se pare că este cum nu se poate mai nemulțumit.

Unde-i lege, nu-i tocmeală! De această zicală s-a convins, încă o dată, Dani Mocanu, care trece de la o belea la alta. De curând, potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, artistul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 3 luni.

Dacă până acum se revoltă pe polițiști în mediul online, ori de câte ori pățea ceva rău, de această dată, Dani Mocanu a păstrat tăcerea, pesemne că și-a meritat „pedeapsa”. Singura postare făcută în acest sens de manelist a fost una de pe contul său de Instagram, acolo unde s-a afișat cu o sticlă de băutură și le-a mărturisit urmăritorilor săi că acesta este singurul avantaj pe care îl poți avea, atunci când ești…pieton.

”Singurul avantaj atunci când ai permisul suspendat”, a fost explicația care însoțea fotografia în care Dani Mocanu avea sticla enormă în mână.

Dani Mocanu, revoltat de colegii de breaslă

Dani Mocanu s-a revoltat încă o dată pe rețelele de socializare. De data aceasta, manelistul a avut un mesaj pentru colegii săi de breaslă.

Concret, cântărețul spune că s-a săturat să vadă în jurul lui „artiști” care nu se străduiesc deloc, care nu sunt în stare să facă nimic original.

„Ai dq lăutari inculți și înapoiaţi făcuți grămada … ați început să-l copiați toți pe Salam să faceți numai triluri până nu mai aveți pic de aer în voi. Fiți bă, originali bă panaramelor că d-aia nu aveți niciun rezultat … d-aia cântați de câte 10-15 ani și nu va cunoaște decât stradă voastră. Cântați ba panaramelor să înțeleagă omu ceva nu va mai dați în spectacol cu ceva ce nu e al vostru că va stă prost rău!!!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Scandal imens în lumea manelelor! Dani Mocanu iese la atac

Dani Mocanu s-a revoltat încă o dată pe rețelele de socializare. Acum, manelistul are un mesaj pe care vrea să îi trimită colegilor săi de breaslă, adică maneliștilor.

Concret, cântărețul spune că s-a săturat să vadă în jurul lui „artiști” care nu își dau silința deloc, care nu sunt în stare să facă nimic original. Manelistul este de părere că din acest motiv ei nu au rezultate și că nu îi cunoaște nimeni.

„Ai dq lăutari inculți și înapoiati făcuți grămada … ați început să-l copiați toți pe Salam să faceți numai triluri până nu mai aveți pic de aer în voi. Fiți bă, originali bă panaramelor că d-aia nu aveți niciun rezultat … d-aia cântați de câte 10-15 ani și nu va cunoaște decât stradă voastră. Cântați ba panaramelor să înțeleagă omu ceva nu va mai dați în spectacol cu ceva ce nu e al vostru că va stă prost rău!!!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Nu a uitat să se laude că are succes

Mai mult, cântărețul a ținut să menționeze faptul că nu are studii muzicale și nu este în măsură să critice pe nimeni. Cu toate acestea, el a rupt topurile muzicale din România cu piesele sale. Are propriul său stil și crede că acest lucru l-a ajutat, de fapt.

„Eu nu sunt vreun muzicant să va critic, eu n-am studii muzicale, n-am o ora de canto și totuși am spart România, pentru că sunt original mi-am creat stilul meu fără să copiez pe nimeni și am cântat în limita bunului simt așa cum am putut eu, dar va spun și eu părerea mea cum se vede din afară.

Faceți triluri până rămâneți fără aer , vi se umflă venele la gât , va ies ochii din cap și mai aveți puțîn de va dați viața pe scenă… muriți în p*** mea faceți vreun infarct … mai băgați și la pușcărie mesenii … ziceți că v-a omorât aia in p*** mea!!!” a mai explicat el.

Adauga un comentariu