National

Marcel Ciolacu: „Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi”

Publicat: 19 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu Pentru interesele lor electorale meschine Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi
Marcel Ciolacu spune că președintele Klaus Iohannis s-a transformat într-un agent electoral al PNL

Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban prin care îi acuză pe membri de „interese electorale meschine”. De asemenea, acesta consideră că atât Klaus Iohannis, cât și Executivul PNL „sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor”. Motivul revoltei lui Marcel Ciolacu este reprezentat de blocajul dezvoltării urbane a Capitalei creat de Guvern și presedinte.

„Atât de jos au putut ajunge! Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor. Cel mai mare proiect de regenerare și dezvoltare urbană a Capitalei din ultimii 30 de ani este blocat în mod cinic pe ultima sută de metri de Iohannis și Guvernul PNL!

O investiție de peste 1,8 miliarde de euro, în colaborare cu Banca Mondială, BERD și cu alte instituții de prestigiu internaționale. Un proiect pentru care existau toate avizele necesare și care ar fi trebuit demarat în câteva săptămâni. Un proiect care ar fi însemnat mii de locuințe pentru tineri, sală polivalentă, maternitate, bazin olimpic, dar și un drum modern care ar fi ajutat la decongestionarea traficului și reducerea poluării.

De ce l-au blocat?! Simplu: pentru că e făcut de administrația #PSD. De aceea, Guvernul și-a luat terenul înapoi în ultima clipă, iar Iohannis a contestat la CCR o lege care ar fi dat cale liberă construirii unui drum cu 4 benzi și linie de tramvai.
Asta demonstrează cât de mult le pasă de bucureșteni!!!

Lucrurile nu vor rămâne însă așa! Îl voi sprijini cu toată forța pe Daniel Florea, primarul sectorul 5, prin toate mijloacele legale, astfel încât bucureștenii să beneficieze de acest proiect”, a scris Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis şi Ludovic Orban: Se comporta ca nişte democraţi asimptomatici

Într-un interviu acordat pentru digi24, Marcel Ciolacu explica faptul că măsurile de relansare a economiei au ajuns la ‘un coş de gunoi’ după ce ‘sindrofia de pe terenul de gol’. Acesta spune că oricum nu a crezut niciodată ca în România va ploua cu miliardele de euro pe care Guvernul PNL le-a promis, mai ales ca cei din PNL nu reuşesc să operaţionalizeze o singură măsură din multele măsuri copiate din programul de Guvernare al PSD. Marcel Ciolacu susţine că este inadmisibil ca pensionarilor să nu li se mărească pensiile şi ca aceştia sunt obligaţi ca lunar să cumpere măşti pentru că cele gratuite, promise de Guvern, nici acum nu au ajuns:

” Economia se stinge la terapie intensivă, fiindcă măsurile de relansare au ajuns într-un coș de gunoi după sindrofia de pe terenul de golf. Nu c-ar mai fi crezut cineva că plouă cu miliardele de euro promise de Guvern, dar să nu reuşeşti să operaționalizezi o singură măsură din cele câteva zeci copiate de la PSD, asta da contra-performanță – chiar și pentru PNL! Seniorilor nu li se măresc pensiile cu 40%, în schimb, sunt obligați în continuare să dea lunar bani grei pe măștile obligatorii, căci cele gratuite, promise de Executiv, nici acum n-au ajuns la ei. Cât despre dublarea alocațiilor, șefii PNL sfidează public recunoscând că nu vor respecta legea, în ciuda deciziei CCR. Asta înseamnă domnia legii și respectul față de români!”, a scris Marcel Ciolacu.

 

Adauga un comentariu