Actualitate

Marcel Ciolacu promite că PSD îi va da o lecţie lui Ludovic Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri!

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu promite că PSD îi va da o lecţie lui Ludovic Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, că PSD îi va da o lecţie lui Ludovic Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri.

Liderul social democraților este convins că toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop „jafului panelist“ şi să îi dea o lecţie lui Ludovic Orban.

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară.

Marcel Ciolacu cere Guvernului Orban luarea unor măsuri coerente pentru alegerile locale

Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD“, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Șeful PSD este de părere că Guvernul liberal trebuie dă ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor.

„Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor“, a mai menționat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare

Liderul social-democraților a propus comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare pentru a reduce riscul de expunere al cetățenilor, astfel oamenii fiind mai în siguranță. Acest lucru este posibil deoarece nu s-a tipărit niciun buletin de vot.

Având în vedere că decizia scrutinului s-a luat în momentul în care situația pandemiei cu noul coronavirus era sub control, în momentul de față secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă sunt blocate.

„Se poate, pentru că nu s-a împărţit niciun buletin de vot, nici nu s-au dat la tipărit. Rămân aceiaşi candidaţi. Se îngheaţă de unde este şi se reia din acelaşi loc altă dată. Stabilirea datei a fost făcută când lucrurile erau sub control. Între timp, mă uit şi eu, avem cea mai mare mortalitate, ATI-ul este blocat, nu se ştie ce se întâmplă cu şcolile. Mult prea mult au întins lucrurile, nu iau hotărâri, se feresc, joacă numai în logica electorală şi ne vine nota de plată la toţi”, a adăugat preşedintele PSD.

Amânarea scrutinului dacă școlile nu se vor deschide

În urmă cu o zi, Partidul Social Democrat a cerut amânarea alegerilor locale, în cazul în care Executivul decide să amâne redeschiderea anului şcolar, a transmis liderul grupării.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, sâmbătă, că dacă anul şcolar nu va începe la termen şi va fi amânat până la începutul lui octombrie, atunci formaţiunea pe care o conduce va solicita şi amânarea alegerilor.

„Dacă nu putem deschide școlile, atunci de ce facem alegeri?! Înseamnă că e o situație delicată, înseamnă că pandemia s-a accentuat. Nu mai accept dubla măsură și voi provoca o discuție serioasă”, a menționat Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu