Cancan

Marcel Pavel a ajuns la sapă de lemn. Artistul are grave probleme financiare

Publicat: 23 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Pavel a ajuns la sapă de lemn. Artistul are grave probleme financiare
Marcel Pavel a anunțat, în august 2021, moartea mamei sale pe Facebook

La fel ca mulți artiști din țară și nu numai, Marcel Pavel a ajuns la sapă de lemn din cauza pandemiei de coronavirus. Lipsa evenimentelor din cauza restricțiilor impuse de autorități precum și o investiție proastă făcută de acesta în urmă cu mai bune de 10 ani a făcut ca fondurile artistului să scadă considerabil.

La jumătatea anului trecut, Marcel Pavel a trecut prin momente cumplite după ce a fost infectat cu noul coronavirus. El a fost internat pentru o perioadă în spital, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 50%. Acum, Marcel Pavel s-a refăcut și a reușit să treacă cu bine peste momentul de cumpănă. În continuare, artistul așteaptă să se vaccineze, deși se teme de reacții adverse pentru că e predispus la tromboze.

Marcel Pavel a ajuns la sapă de lemn

Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului.  Artistul are probleme financiare încă din anul 2008, iar pandemia COVID a accentuat acest lucru, fiind anulate concertele și evenimentele la care participă. Veniturile sale au scăzut considerabil în această perioadă, acesta declarând că a ajuns la ”fundul sacului”.

În anul 2008, Marcel Pavel a investit uriașa sumă de 40.000 de euro în niște terenuri, iar de atunci nu își mai revine cu banii. Mai mult decât atât, acesta are de întreținut opt persoane, pandemia afectându-l și mai puternic. Încă de atunci artistul încearcă să se redreseze, dar pandemia i-a pus bețe în roate.

„Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel în cadrul unei emisiuni tv.

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus la jumătatea anului 2020 și a trecut prin momente grele. Acesta a fost internat o perioadă lungă în spital, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 50%. Acum, Marcel Pavel s-a refăcut și a reușit să treacă cu bine peste momentul de cumpănă. Artistul așteaptă să se vaccineze, deși se teme de reacții adverse pentru că e predispus la tromboze.

„Mă vaccinez după Paşte, am avut anticorpi. Am teamă de reacţii adverse, sunt predispus la tromboze de atunci, de la tratament. Am 62 de ani totuşi!”, a mai declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel are o familie frumoasă

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 28 de ani, au trei copii împreună și se înțeleg de minune. Și totuși, pe cât de expus este în lumina reflectoarelor Marcel Pavel, pe atât de discret este cu privire la viața de familie. Astfel, s-a aflat totuși cum s-au cunoscut Marcel și Violeta, cea care i-a furat inima artistului. Aceasta venise la începutul anilor 90 în România că balerină, pentru a susține mai multe spectacole. Cu greu s-a înfiripat povestea de dragoste dintre ei însă aceasta s-a dovedit una durabilă.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, care este o fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii – doi băieți, Sasha și Richard, ambii fiind interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. Însă în urmă cu opt ani, familia s-a mărit odată cu venirea pe lume a Ioanei Iuvenalia, care a fost numită așa după bunicul matern.

Adauga un comentariu