Mozaic muzical

Marcel Pavel, despre Monica Anghel. “Nu e de glumit…”

Publicat: 27 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Pavel despre Monica Anghel. Nu e de glumit
Marcel Pavel a vorbit despre starea de sanatate a Monicai Anghel

Marcel Pavel a vorbit despre starea de sănătate a colegei sale Monica Anghel. Cântăreața de muzică ușoară s-a infectat cu noul coronavirus deși are făcute ambele doze de vaccin. În trecut, pe când filma la “Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel a trecut și el prin boală, iar starea sa era una destul de gravă.

Acum, s-a creat un adevărat haos în jurul unei teorii potrivit căreia tot mai multe persoane vaccinate au ajuns să se infecteze cu SARS-CoV-2.

Ce spune Marcel Pavel despre Monica Anghel

Marcel Pavel a oferit informații despre starea de sănătate a Monicăi Anghel:

”Ce știu despre Monica este și ce știți și voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a imbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta.

Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint.

Nu e de glumă. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală perversă. Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a declarar Marcel Pavel pentru fanatik.ro

Marcel Pavel a fost acuzat că ar fi fost plătit pentru a susține care are COVID-19

Marcel Pavel a fost unul din oamenii care nu credeau în virus. Artistul a avut o formă severă a bolii și a fost la un pas de moarte. Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la spital și a stat internat mai bine de două săptămâni:

”Am fost la un pas de moarte. A fost cumplit. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât față de mine. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. M-ați acuzat că am fost plătit cu 100.000 de euro, ce este cu dumneavoastră? Treziți-vă.

Eu nu credeam în virus, recunosc, îmi pare rău. Am avut secreții cu sânge. Ama vut cheaguri de sânge în plămâni. Dacă mai săteam o zi acasă, mă intubau, ceea ce era foarte grav pentru mine”, a declarat Marcel Pavel la Sintezazilei.ro

Artistului Marcel Pavel i s-a schimbat radical viața, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a dezvăluit ce i-au recomandat medicii să facă zilnic. Marcel Pavel a trecut prin momente extrem de dificile, după ce a trecut prin boală. După zile întregi de spitalizare, artistul se simțea mult mai bine. Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din România care au contactat virusul COVID-19. Deși acum este în afara oricărui pericol, cântărețul a trecut prin clipe grele, mai ales că s-a luptat și cu o dublă pneumonie.

Marcel Pavel si-a pierdut mama in luna august

Celebrul artist a trecut prin clipe extrem de dificile in luna august. Atunci, artistul a facut un anunt trist pe retelele de socializare in care anunta ca si-a pierdut mama.

”Am avut mereu această teamă, și anume teamă de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITĂȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!????????????????????”, este mesajul pe care Marcel Pavel l-a notat pe Facebook.

Adauga un comentariu