Bursa Barfelor

Marea surprinză din lumea medicală. I-a amenințat să tacă și toți au demisionat ca să poată să spună tot. Urmează niște bombe uriașe

Publicat: 18 mai 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o enformație tare de prin lumea medicală și totodată administrativă de pe la noi. Toată lumea e sătulă de povestea asta care a început anul trecut și care se mișcă în reluarea reluărilor acuma. Numai că situația este una tare încâlcită și nimeni nu știe ce final apoteotic o să aibă. Ei bine, cică chestiunile de la spetalul de la Lețcaia pentru covidoși sunt tare nasoale.

După ce șăfuții de la giudeț s-au prins că Arăgăzel Pompa a intrat printr-o gaură din gard cu oamenii lui și a moșmodit pe la instalațiile de acolo, ăia de la Eurovest și de la Derefțiunea de Pază au cam intrat în vrie. Așa se face că Alinuța Pompa, șăfuța de la Eurovest, le-a cerut să fie mucles, numai că au fost băjeți care nu au pus botul și care au demisionat de la paza spetalului ca să fie curați și liniștiți. Ei, cică omuleții ar cam vrea să dea pe goarnă ce se întâmplă acolo, iar ambii Pompa au ajuns să ca tremure cu toată tevatura asta. Om trăi și om vedea.

 

 

Adauga un comentariu