Titlurile zilei

Marfă pentru DNA! Abia ajuns viceprimar, Răzvan Timofciuc se pregătește să dea un tun de proporții? A cumpărat o vilă, în Bucium, de la un dezvoltator ale cărui afaceri depind de Primăria Iași – FOTO

Publicat: 16 feb. 2024
_____ Vizualizări 31 Comentarii
Marfă pentru DNA Abia ajuns viceprimar Răzvan Timofciuc se pregătește să dea un tun de proporții A cumpărat o vilă în Bucium de la un dezvoltator ale cărui afaceri depind de Primăria Iași - FOTO
Răzvan Timofciuc, afaceri cu Lucian Caras, dezvoltatorul cu interese la Primăria Iași

Viceprimarul Răzvan Timofciuc se pregătește să dea un tun de proporții. Acesta și-a cumpărat o vilă de la dezvoltatorul Lucian Caras, ale cărui afaceri depind de Primăria Iași

Răzvan Timofciuc și-a achiziționat o vilă de peste 100 de mii de euro de la dezvoltatorul ieșean Lucian Caras, în cartierul rezidențial Mon Jardin, din Bucium. Afacerile constructorului depind de Primăria Iași, iar Timofciuc, din noua funcție de viceprimar, ar putea să îi dea o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor cu instituția publică.

Viceprimarul Răzvan Timofciuc l-ar putea ajuta pe dezvoltatorul Lucian Caras în soluționarea problemelor cu Primăria Iași

Noul viceprimar al Iașului, Răzvan Timofciuc, și-a achiziționat o vilă, în zona Bucium, de la dezvoltatorul Lucian Caras. Construcția cu un singur etaj are un preț de 150.000 de euro și se află în cartierul rezidențial Mon Jardin. Caras mai are un cartier rezidențial în Copou, unde are probleme cu eliberarea unor autorizații din partea Primăriei Iași. Caras a confirmat reporterilor BZI faptul că Timofciuc a cumpărat o vilă de la el.

„În momentul de față, casele au o valoare de 150.000 de euro. Timofciuc s-a mutat de 2 ani de zile și nu am mai luat banii. A dat 20.000 de euro avans și restul îi va da când va face credit, când termin de intabulat. El a dat doar avansul, trebuie să îl intabulăm”, a spus Lucian Caras, dezvoltatorul cartierului rezidențial din Bucium.

Lucian Caras este dezvoltatorul care se luptă cu Primăria Iași pentru obținerea autorizațiilor de construire pentru complexul rezidențial Mon Jardin din Copou. În trecut, autoritatea locală a invocat lipsa unui aviz de trecere pe care ar trebui să-l elibereze Stațiunea de Cercetări Viticole și fără de care autorizațiile de la primărie nu îi vor fi eliberate. Practic, situația ar putea fi rezolvată cu ajutorul noului viceprimar Răzvan Timofciuc, proaspăt pus în funcție, client al dezvoltatorului ieșean.

Contactat de reporterii BZI, Timofciuc a confirmat achiziția, iar când a fost întrebat dacă îl va ajuta pe Lucian Caras cu autorizațiile de care are nevoie la cartierul din Copou, a evitat răspunsul și a închis apelul.

„Da, am luat casa. Scrie totul în declarația de avere. Apar toate datele acolo. Urmează să fac un credit, o casă cum poți să o plătești, o plătești cu bani. Nu știu ce treabă are acest lucru cu mine (n.r. – situația referitoare la dezvoltatorul Lucian Caras). Să revii cu niște întrebări și după să mă suni”, a spus Răzvan Timofciuc, viceprimarul Iașului.

Este important de menționat faptul că vecinii lui Timofciuc au confirmat reporterilor BZI faptul că acesta locuiește în vila din cartierul Mon Jardin, din Bucium.

Răzvan Timofciuc s-ar putea folosi de noua funcție pentru un vot în Consiliul Local

Pe 12 februarie 2024, Răzvan Timofciuc (USR) i s-a alăturat lui Daniel Juravle în funcția de viceprimar al Iașului. Aceasta a fost a treia încercare a edilului Mihai Chirica de a-l pune în funcție, însă de această dată a fost cu succes. Astfel, din noua poziție, votul în Consiliul Local al lui Răzvan Timofciuc este unul important, iar prin această funcție pe care a primit-o cadou de la Chirica pentru „votul de aur”, privind aprobarea bugetului, Răzvan Timofciuc ar putea fi cel care îl ajută pe Lucian Caras în toate problemele pe care le are cu Primăria Iași. Rămâne de văzut cât de repede îi vor fi soluționate cererile, în următoarea perioadă, dezvoltatorului de unde Timofciuc și-a cumpărat vila de 150.000 de euro, din Bucium.

Viceprimarul Răzvan Timofciuc se pregătește să dea un tun de proporții. Acesta și-a cumpărat o vilă de la un dezvoltator ale cărui afaceri depind de Primăria Iași, deși ar fi putut să achiziționeze un imobil de la oricare altul.

Comentarii
  • Da oare toți putem sa dăm doar 20k și apoi să zică un constructor… lasă… că o să dai și diferența când o să faci un credit în viitor..peste câțiva ani…ori niciodată… Bombonel Timofmuc e tare bunișor de pulă…ar sta bine capră…

  • Asa baiete.. Sa curga afacerile. Nu degeaba te ai zbatut si stat toata ziua pe langa fusta lui Chirica sa il rogi sa te ajute.
    De ce NU a intrat un altcineva VicePrimar ? Un alt nume nepatat de ascunzisuri ?

  • Speculatii de 2 lei,de ce nu scrieti de Denisa Ionascu ca blocheaza un oras cu atitudinea ei de sfanta si are niste bube falsuri de te doare capul..!!!
    De ce nu scrieti de functionarii primariei care nu isi fac treaba..!!

  • :))) Comedia secolului. Coada coruptiei e lunga si continua prin acest USR-IT.
    Va invata si USR ul acelasi mecanism. Aia sunt mai prefacuti, de ochii lumii sa fie votati. Se prefac aparatori de dreptate. Lupi deghizati in Plosnite. Asta e unul dintre ei. A dormit la usa primariei toata noaptea numai sa fie lasat el numai el, el ca viceprimar :)))

  • Nu stiu cine este Timofticiuc ,vreun pusti cordit de pe la usr ,dar babele barfitoare clevetesc ca ar fi o doamna care ameninta cu DNA ul pe toata lumea numai ca acest Caras sa nu obtina accesul pe un drum pe care se circula in voie ,Doamna are datorii mari de se agata ca mucii de chiuveta ca nu cumva Caras sa obtina autorizatia , sa va fie rusine bai vagabonzilor sa nu credeti ca ne prostiti cu vrajeli de astea obosite

  • M-am lamurit cu Timofciuc, o curvulita penala, penelista, apoi userista. Eu zic ca nu l-a corupt nimic, nici macar proasta satului de Chirica, dar pustiul s-a saturat sa-l pupe in fund pe Bodea, s-a saturat sa se lupte atata pentru ieseni, asa ca, ce-a zis el, nu mai bine renunta la postul de consilier local platit cu 1300 ron pe luna si se duce pe functie mare pe 1500 euro pe luna ? Pe de alta parte, nu mai avem deloc opozitie in CL Iasi.

  • ATENTIE !!!! cine a tradat o data v amai trada !! acest mucea flucea, cu dintii lui ar trebuii sa faca reclama la pasta de dinti ,, domnule castor ” TImofloc !

  • Ce bine seamana la mecla cu arhitectul jupan Mustiata. Juri ca sunt frati gemeni. Primul caz din istoria medicinei de gemeni cu mame si tati diferiti.

  • Cele două ore pierdute zilnic în trafic, in drum dinspre/spre casa, vor fi din programul de lucru, nu din timpul lui liber. Platit de voi, pulimea.

  • Timofciuc capra pentru Chirica? Sa vedeti voi cata mooie a luat Baciu Cezar de la Chirica. Mammmma Miaaaaa, alfel nu ajungea vice. Mihaita e si putin pe dos 🤭🤭🤭

  • Băiatul acesta e așa prost la mânării că la afacerile cu Adomniței l-au pus să dea banii înapoi. Eu cred că postul de viceprimar este „mormântul” în care este depus hoitul politic a lui Timofciuc.

  • Lucica, Timofciuc nu te poate ajuta. Vei obtine autorizatia abia dupa ce se vor vinde toate apartamentele ce se construiesc pe langa tine. Esti un bun om de afaceri dar nu ai mirosul fin cand vantul iti bate din fata si confunzi hiena cu motanelul de pe soba.

  • Haaaa ce l-ati prins pe guster!!!!! Hahahaha va dati seama ca face mers sa rezolve intabularea!!!! Nu o respectat certificatul de urbanism ii e frica la receptie. Dar gusteru deja lucreaza sa rezolve!!! Sa stati pe el !!!!

  • Sunt Mihaela, concubina fostului vice Baciu Alecs Cezar….sunt in crestere de copil si fac videochat. Ma gasiti pe hub-uri porno la Pretzioasa si Hey Lux. Cat Cezar e plecat, va astept sa va sug la oua….

  • Caras este victima propriei inocente si traieste intr-o lume ideala. Nu a invatat la scoala vietii ca atunci cand iti este bine trebuie sa imparti cu altii aceasta stare.

  • Ce frate Caras inocent, un gunoi si el si Popescu
    Tot circul este pentru drumul la care vrea acces Caras
    Timofticiuc ai mare grija sa pastrezi toate chitantele

Adauga un comentariu